»

31 Disember 2011

last entry

hewhew , entri ni adalah entri yang last .
why syada ? last untuk tahun ni jelah =.=
tapi an taun depan maybe aku kurang update blog.
aku nak gadoh dengan spm . ohooo
eh tak tak , aku budah baik . menyampah kan baca ? buat buat tak nampak la yer .


aku nak tunaikan janji neh . tu lahh pandai berjanji .
cikgu aku cakap lau tak tunaikan kita ni tergolong dalam ciri2 orang munafik .
takut tak ? so , nasihat dekat sini tak payah nak gatai berjanji . muahaha :D
entri ni dah terpendam lama dalam lubuk hati aku .
disebabkan aku tidak sihat . ceihh -,- hari ni baru update .
dah dah jangan membebel ..


hari khamis : 29 disember

kejadian ni berlaku pada tarikh diatas .dimana hari terakhir study group .
no , i mean terakhir untuk tahun 2011 .
lau tak silap aku laa , study group yang ni adalah yang kelima .
aduhaii , rajin an aku buat study group .
memandangkan hari tu hari yang last .
kerja kita orang adalah kopi dan pasta ( nama saintifik : copy and paste )
 yumyum .. sedapp bhai ~

tapi an , asal eh aku tak siap jugak . hewhew
nak tau ? sebab nyaaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




haaa , nampak ! aku jalan2 pusing kampung aida .
jauh giler aku pegi ..round satu kampung .. dasar muka tak malu . pheww ~
jalan kaki nye punn .


eh eh sape budak yang pendek tuh ? harhar




lepas tu aku pergi rumah ainul , dah sebulan tak betemu mata dengan dia .
 cewahhh , ayat jiwang :))
yang paling best masa balik rumah aida aku dapat main hujan . xD
tutt tutt aku nampak . OMG , ayah akuuuu
tu la kau tak ingat nak balik rumah . . aku bukan ape pusing kampung .
aku teman kawan aku jual kek . wehaaa , buat kerja amal .
nasib baik tak kena marah .. saya sayang papa saya <3 
jeles tak ? jeles tak ?
haha , semua orang pom sayang  dekat parents dorang . ape la kau >.<


okay , okay . entri ni dah expired date . last entri 2011 . 2012 dah tak boleh baca
macam roti jugak . boleh berkulattt . 
banyak lha kau mengarut .
errr , aku cau dulu .


assalamualaikum . tak jawab dosa , lau jawab saya sayang awak . love u 
sempat lagi mengedik >.<
Baibai

Tiada ulasan: