»

10 Disember 2011

just a dream



semalam mimpi tu datang lagi .
 haiya , berape kali dah aku mimpi benda yang sama .
mimpi tuh macam real jew . serious aku takut .
tapi orang tua-2  mimpi ni mainan tidur jew kan ?
tapi apesal aku mimpi benda yang sama jew .
yang semalam yang paling terok
sampai aku boleh rasa benda tu  keluar dari badan aku
macam betol2 aku yang kena rasuk .
ni kes mesti kes kau suka tengok citer hantu kot .
pengaruh citer al hijjab la tu .
dah tau penakut tengok jugak buat ape , memang cari nahas betol lah -.-


then , tangan aku gatal nak search dekat google . google jugak jadik mangsa .
nak cari tafsir mimpi , macam mengarut jew kan :D
nasib baik tak jumpa . boleh percaya ke tafsir tu ?
silap hari bulan boleh jadi khurafat . kahkah


kot-2 la kan sebelum aku tidur aku tak cuci kaki dulu . 
tu pasal la mimpi macam-2 . teruks >.<




kepada kau syada sebelum tidur baca doa ni dulu okay .
doa ni budak-2 tadika pom tahu lah . errr






nota kaki : uwaaa , aku takut nak tidur :|

2 ulasan:

owner : Lynn berkata...

hehe, nt b4 tido cuci kaki,bace doa sume tau, baru tido..hehe :)

cik lollipop syada berkata...

baik boss . hehe