»

1 Januari 2012

2012


selamat datang !





hewhew . dah masuk taun baru . 
banyak peristiwa pahit , manis , masam , masin tahun 2011 .
waaaa , aku rindu 2011 . aku rindu 4 ALFA .
dah la wei , masa takleh undur balik .
lagi baik kau layan jew lagu andai dapat ku undurkan masa . tetibe *
yang aku takleh lupa masa 10 disember .
first time dalam hidup aku tengok gerhana bulan .
kira hari bersejarah lah nieh .
wehaa ! wehaaa ! ..
dua puluh dua hari dah berlalu . errr , mengejaa nampak >.<

so ape azam baru korang tahun nieh ?
jap jap , azam taun lepas korang dah tercapai ? HAHA .
biasa la tu , cakap tak serupa bikin :D
dengan hati yang terbuka .. aku berazam .. jeng3
banyak sangat nieh , tak payah lah korang tahu . lalalala ~
yang paling sure , aku dah spm candidate . macam tak sesuai jew =.='
jom fight habis habisan ...

goodbye 2011 , facebook , blog , twitter , skype , yaho0 messenger  . 
belagak banyak akaun .. errr -.-
eh eh , esok birthday kakak aku .. kuat jugak ingatan aku . yeppi !
nak bagi hadiah ape eh ? senang2 tak payah bagi terus . xD


tahun 2011 dalam kenangan . bukak buku baru dengan umur baru . 
baju sekolah pom baru . hikhik

BaiBai



Tiada ulasan: