»

8 Disember 2011

terpaksa rajin

wah rindunya dekat blog yang comot nieh .
elemen dalam blog aku banyak dah aku remove
menyampah tengok , serabut weh .. lagi satu , blog aku macam nak sama jew dengan elemen blog orang lain . aku tak tiru okay . dorang yang tiru aku 
kau nak tiru sangat ? ambik lah . panas betol aku .. 
dah la meniru  , sebijik pulak tu .agak-2 la kawan nak meniru pom
macam lah takde benda lain nak tiru , lebih baik aku remove . err >.<
style ayat dia macam ayat aku jew . tak payah la nak tiru
tatabahasa aku fail lah . haha
be yourself okay .. lahai kuat betol aku merepek . HOHO

lama kan aku tak update blog .
busy la wei , busy ape benda . aku tengok kau asyik online FB jew . kahkah
tu la pasal .. cuti ni memang memboringkan ..

okay-2 , aku bukan nak cerita pasal  tu . nak tau pasal apa ? 
baca la sampai habis ye :)
.
.
.
.
.
.
.
.

semalam aku pergi buat study group dekat rumah kawan baik aku .
actually aku nak buat dekat rumah aku 
tapi tak jadi . pasal ape ?
kenderaan punya pasal lah . nasib baik aku bertimbang rasa .
maaf terpuji diri sikit . HAHA 
kebanyakkan entri aku yang lepas-2 ade jew aku mention pasal homework dan study group kan ?
akhirnya menjadi jugak planning kita orang .
dah mengelabah la tu , mana takkanya . 3 minggu jew lagi skola dah nak bukak .uwaaa
sebernanya ni kali kedua study group . fizik punya pasal 
banya giler homework , aku xreti pulak tu .



               
  bersepah jew kan .. haha , tu tandanya kita orang terlampau fokus . jyeahh >.<



study group ni memang best lah . walaupun tak cukup geng .
sorang dah pergi merantau dekat terengganu dah .
sambil study sambil mendengar cerita dilla . haha 



                                              
      dilla tengah bagi jawapan dekat aku . tabik lah !





lakonan semata mata . kalkulator tu tak on pom . macam la aku pandai sangat nak kira :D




kacau daun betol , ade orang mengacau aku .  senyum pom tak ikhlas . xD !


eh korang , aku rindu nak minum air buatan aida lah . best giler air nescafe dia
ade bakat nak jadi isteri mithali . hoho





dalam pinggan tu penuh dengan biskut , tapi masa aku ambik picture ni dah tinggal separuh sekeping .
nampak sangat aku tengah kebulur . tak beradab betol budak nieh . hoho -.-'

disebabkan dah frust dangan soalan fizik . perut pom dah kenyang .
nak tau kita orang buat ape ?
memang tak patut ade dalam progaram study group benda cam gini .
kita orang bukak pawagam dekat rumah aida .
sape nak tengok movie pergi la rumah dia ye . FOC

citer ni aku bawak dari rumah yang aku download hari tu.
patut la laptop tu slow jew . xD
tapi aku tak tengok lagi sebab cite ni cite seram . weee







boleh tahan la citer ni . bukan seram sangat tapi sound dia tu 
bising lah , asyik melaung jew . boleh rosak gegendang telinga aku . hoho
lepas tengok citer ni , aku baru tau HIJJAB tu ape . darak kan ?
nak tau best ke tak . tengok sendiri okay .
aku tak sabar nak download ombak rindu ...sabarsabar

aku stop dulu , banyak yang merepek dah . haha . baibai <3


nota kaki : aku pergi lewat tapi balik awal . bagus betol

2 ulasan:

owner : Lynn berkata...

haha biaselah study group, bila sorg otak cam dah tepu, yg lain pon terpengrauh lpas tu, haha jom buat benda lain..hihi (n_n)

cik lollipop syada berkata...

a'ah . tambah2 subjek yang boring . haha