»

27 Januari 2013

Hurt


 Gambar Hiasan

tak sangka awak buat saya macam ni .
semoga awak bahagia .
huuuuu, very sad .



jiwa tengah sedih , jom layan lagu sedih .
layan lagu Hurt dulu . wuhuuuu 
bye bye .


24 Januari 2013

Sad

Assalamualaikum . Hoho , dah lama tak story mory pepanjang .
so hari neh , nak wat karangan skit , rindu nak wt karangan masa spm >.<
ala tak panjang pom . just nak share .
haha , ini semua poyoooo !

okay okay . nampak tajuk macam sedih bagai kan ?
actually tak sedih pom . acting jew lebih .
penyedap rasa la katakann . macam ajinamoto tu . saje nak tarik minat pembaca .
okay belagak habess >.<

btw , yang part sedih tu memang ada okay .
tadi syada nonton citer LAGENDA BUDAK SETAN 2 .
Memang tangkap feeling betol .
sedih memanjang jew jalan cerita cite tu .
lagi best sebab citer ni syada tengok dengan ehem ehem .
dengan budak handsome . fewitttt . sila jeles :D



lepas ending citer ni , syada ingatkan dah habess stakat tu jew .
tutt tutt ade lagi yang part 3 . budak handsome cakap part 3 adalah part yang last .
iye dak ntah lerrr . so kepada yang tak tengok lagi dialu alukan tengok .
best habessss ~


Tunggu untuk part 3 .
Harap harap cepat keluarr .
LOVE U BUDAK HANDSOME


20 Januari 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com


Jom sama sama kita join .
klik banner kalau nak join :)

TAG : Awak dan Awak


1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia

18 Januari 2013

Fivers Hijabis Giveaway by MV



Assalamualaikum .
jom join GA ni ramai ramai .
nak join ?
klik ajew banner tu :)

TAG : Awak dan Awak

17 Januari 2013

Giveaway New Year 2013 JiwarOsak


Assalamualaikum .
 Hai hari ni saya join GA lagi .
jom la join sekali . wuhuuuu :)
klik banner itu saje .


Ni senarai orang baik hati yang sudi seponser dan saya sudah pollow mollow and like belake . Hikhik

  mGosip
  Cuba Teka 

 SEMUA PESERTA akan mendapat
Brooch tajaan  Belalang Hijau Perisik
 
TAG :  Awak  , Awak  dan  Awak

14 Januari 2013

Simple Giveaway By FD




Eh eh jom la join skali .
Klik ajew banner pink tu :)

TAG : Awak ! dan Awak !


8 Januari 2013

Giveaway by Dazh's Craft



Assalamualaikum and ape khabar ?
Hewhew jom join GA neh ramai ramai .
Klik Banner tu ajew okay :)

7 Januari 2013

Huda Syafiqah's 1st Giveaway



Assalamualaikun and Hi semua
Jom join GA neh ramai ramai
Masih sempat nak join pom :)
Just click jew banner tuh eh lau nk join
senang kan ? ape lagi . jomm joinn


TAG :  Awak Awak dan  Awak

6 Januari 2013

Ina 1st Giveaway




Hai semua . takkan tengok jew ?
jom lah join skali .
klik aje okay :)

TAG : Awak , Budak Comel dan Awak