»

26 Disember 2011

jodoh kita di FB

walewahhh ! tajuk entri kali ni macam nak mintak penampar kan .. chill out babe
saje jew nak buat tajuk HOT .. perasan giler kau syada .. oke ! fullstop .

hari ni an , aku ade dating ngan budak pahang . weeehaa
jeles tak ? jeles tak ?
yup . emang kita kenal dekat FB . ohoo , 
teringat dekat lagu cinta muka buku >,<
nak tau camne kita orang kenal . macam lah ade orang nak tau
takpe takpe , aku nak bagi tau jugakk . 
mula2 cam gini " dia add aku . lepas tu lepas tu ?
 aku approve je lah" ituu aje .
dah nama pom fb , lau kite tak add orang . 
ade pulak orang add kita . belagak famous =.= 

so hari nie , dia datang kelantan .. ajak aku hangout . ohooo 
nak tolak tak sampai hati .. susah jadi budak baik nieh . hikhik
janji pukul 10 . aku pergi 10.40 .. 
alaa , lewat brape saat nye pun ..

ni la jodoh aku tuu
.
.
.
.
.
.
1
.
.
2
.
.
3
.
.
tadaaaa

hensem tak ? haha .. girl laa korang . not boy . mane ade boy yang sudi keluar ngan aku an . sedih wey ayat kau :|


ni la dia Atikah . eh eh add la dia dekat fb . ni ha  FB comel
awak awak ! kita orang sama muda lah . taun depan nak berperang dengan spm .
baru kenal berapa saat , aku dah rapat ngan ika . ahaa , siap bergambar agi .. yeay ! saya friendly ..




mata aku sepet >.<

ronda punya ronda  ..aku terrbeli brooches bentuk love dan topi , beg , coklat .. omg ! aku obeses dekat bentuk love . ape kes kawan ? hajat nak beli baju angry bird . besar la wei .. nak cari takde masa dah . 2 jam jew aku lepak ngan dia . dia nak balik dekat pahang dahh .. wuwuwu

baibai ikaaaa . terima kasih daun keladi , kalau ade jodoh kita jumpa lagi <3
selamat jalan kawan ..



nak tau ape tu jodoh dekat FB . jom dengar lagu ni . compen paham.. haha .



nota kuku : sape nak hangout dengan aku . komen dekat bawah . HAHA !

8 ulasan:

Mishter Izwän berkata...

dpt kan countdown 2012 widget untuk blog anda disini

http://blogeditor009.blogspot.com/2011/12/get-new-year-countdown-for-your-blog.html

yuniey berkata...

nak nak ! alaa. ner aci , yunie tk pnh hagout ag ngn syada! :'(

cik lollipop syada berkata...

ahaa , nanti kita dating eh . nanti lau syada ade masa free . haha :)

Lynn dAmya berkata...

nasib kua dgn girl, klw dgn lelaki cyap lah syada..skg ni bahaya tau main blind date je dgn mana2 laki yg kite xkenal..haha kan dh terbebel :p

cik lollipop syada berkata...

haha , tak lah . girl aje . saje buat buat suspen .

KamKim berkata...

org suruh ajk yunie tp dia xnk ajk jgk..

cik lollipop syada berkata...

tipu doh tu ...

KamKim berkata...

xnipu pon..