»

23 Januari 2012

maaf , saya obses

hi awak di sana dan disini ( sambil melambai lambaikan tangan ) ohokk *
lama an aku tak update .. ni nasib baik cuti raya mandarin .
ada masa terluang jugak untuk aku -.-
tapi asal eh cuti lama sangat ? seminggu derr ..
cuti lama homework pom banyak la wei .
orang dah bagi cuti tu bersyukur laa . yelah yelah .. 
confirm kena ganti .. macam berhutang pulaks . wehaaaa !

okays , ape cerr sekarang guys ? takyah story lah .. aku taknak tau pom .
orang saje jerk . haha , xD !
euwwww .. gedik kau syada ..

semalam aku pergi kedai buku . errr >.<
biasa la an budak sekolah , takde buku tak sah jadik pelajar cemerlang  .
mesti korang pom busy nak pergi kedai buku kan ?
macam tau tau jew aku nieh . abaikannn .
so rutin awal taun aku macam biasalah ,
pergi beli buku latihan banyak2 . buat nya tidak .
macam form3 haritu . beli awal tahun macam tu ,
 akhir tahun pom macam tu jugak lah .. bersih berseri
last last aku bagi dekat cousin kesayangan aku ..  phewww ~ teruks

tapi insyaALLAH tahun ni jadik hitam buku latihan tuh .
akan ku buat akan ku buat ... haha :)
macam hangat hangat tahik ayam pulak . sorry to say ~
walaupun jijik bunyinya .. tapi itu pepatung pepatah okay .. winkwink
nasib aku tak berapa baik semalam . orang ramai giler . nak pilih pom pening ..
sampaikannn aku terbeli benda yang tak patut ..
sebab aku GERAMMMMM !!!





ni la padahnya lau orang tengah gila ! haha .. 3 novel skali beli ?
bila la aku boleh baca ...menyesal pulak tak beli novel bila cinta ...
ingat tak yang aku cakap habis stok dulu ?aku tak beli sebab dia nipis .
serba salah nak baca . xD ! eh eh aku tak baca lah  .. aku beli dan simpan ..
aku suka beli novel yang cap kaki novel .. yang cap prima kurang sikit sebab ayat dia tuh .
 mak aii jiwang sangat . aku tak seberapa nak paham .. jujur saja tak paham langung ..
cap kaki novel sesuai dengan budak  yang baru nak start baca novel  macam aku ... lalalala ~
tapi kan bacaaan novel di haramkan  buat masa ni ..lepas spm baru boleh baca ..
macam takde pekdah jew beli benda cam gini
maaf , saya obses >.<




ni jew benda pekdah yang aku sempat ambik .. yang lain dah habis stok . grrr ~
pilihan terhad bhai . ohooo



soalan cepumasss 
kedai buku manakah yang jadi mangsa aku seterusnya ? jawab cepattt ..


amaran keras : jangan tiru aksi di atas . jika anda tengah marah atau sewaktu dengannya . .
sila balik secepat mungkin dan duduk rumah diam diam ... Hikhik


21 Januari 2012

First Giveaway By Butik fiQ'Ra


hoho , jom lah join skali .
tembak banner yang comel untuk join :)

tag :  awak , awak dan awak

Cheritera Hati First Giveaway





okay korang nampak kan kat atas tu ? 
jom lah join skali . hadiah gempak gedebummmm .
 aummm . aummm (:


tag : awak dan awak

3 Januari 2012

sekolah ! sekolah !



hai awak disana dan disini . stop mengarut !
ari ni hari first sekolah . btw , semalam dah sekolah . aku pergi daftar untuk form5 and amik buku teks . banyak gilak . heee
yang aku geram , janji pukul 8.30 , tapi kawan kesayangan aku datang pukul 9 lebih . 
haiiyaa . sabar sabar


tapi an hari ni aku tak pergi sekolah . huhu , rasa besalah nyerr >.<
semalam aku pergi klinik . OMG . mata aku pedihh .
lepas tu , doktor cakap kena pergi jumpa pakar . sakit mata aku bukan sakit mata biasa .
actually aku tak nak pegi , aku nak g sekolah .
uwaa , kena paksa dengan mama . 

banyak jugak ujian dia buat kat mata aku . pening kepala aku .
test baca huruf ABC pom ade . dia nak uji rabun kot .
lepas tu pergi dekat ... alamak aku lupa nama benda tuu . buat buat tak tahu =.=
dia benda macam scanner gitu . 
alhamdullilah mata aku normal ..

doakan aku sembuh ye korang . insyaALLAH :))


nota kuku : apesal semua doktor ni baik dan peramah eh ? cair aku di buatnya . xD

1 Januari 2012

2012


selamat datang !





hewhew . dah masuk taun baru . 
banyak peristiwa pahit , manis , masam , masin tahun 2011 .
waaaa , aku rindu 2011 . aku rindu 4 ALFA .
dah la wei , masa takleh undur balik .
lagi baik kau layan jew lagu andai dapat ku undurkan masa . tetibe *
yang aku takleh lupa masa 10 disember .
first time dalam hidup aku tengok gerhana bulan .
kira hari bersejarah lah nieh .
wehaa ! wehaaa ! ..
dua puluh dua hari dah berlalu . errr , mengejaa nampak >.<

so ape azam baru korang tahun nieh ?
jap jap , azam taun lepas korang dah tercapai ? HAHA .
biasa la tu , cakap tak serupa bikin :D
dengan hati yang terbuka .. aku berazam .. jeng3
banyak sangat nieh , tak payah lah korang tahu . lalalala ~
yang paling sure , aku dah spm candidate . macam tak sesuai jew =.='
jom fight habis habisan ...

goodbye 2011 , facebook , blog , twitter , skype , yaho0 messenger  . 
belagak banyak akaun .. errr -.-
eh eh , esok birthday kakak aku .. kuat jugak ingatan aku . yeppi !
nak bagi hadiah ape eh ? senang2 tak payah bagi terus . xD


tahun 2011 dalam kenangan . bukak buku baru dengan umur baru . 
baju sekolah pom baru . hikhik

BaiBai