»

16 Disember 2011

rinduu miss rinduu

hye readers  , blog walking , stalkers !
acting like ramai yang follow aku . ahaks :)
eh eh , lupakan jew ye pasal tadi .

lepas saya dengar lagu raya , fikiran saya melayan dekat zaman dahulu kala
dengar lagu raya pom aku boleh jiwang -.- '
so , hari nieh saya ade seuatu nak sharing dengan korang .
sebab saya teringat ade orang cakap " sharing is caring "
caring sangat la aku ni . pheww
saya nak sharing tentang kisah silam saya . bukan bitter memories
but it is a sweet n sour experiences macam coklat masam manis .
ahaa , macam mengarut jew kan

citer pasal coklat ni kan . aku teringat dekat coklat pada masa dahulu . HOHO
kenagan manis ni , tak boleh nak repeat .






dulu aku suka makan benda ni .. harga murah jew . . tapi sekarang mana nak cari ?
now orang dah tak makan .. cadbury jadi pilihan ..
peredaran zaman la katakan . ikut style >.<


owh baru aku teringat dulu aku suka main benda nieh ..
sengaja main benda ni dekat luar rumah .
ape lagi nak show off la tu . .
budak2 memang suka belagak kan . fakta aku buat sendiri . hoho


main game snake dalam ni . game paling best buat masa tu KOT
(aku letak kot sebab aku tak yakin).. dulu takde lagi psp .. 
sekarang jarang nak tengok budak2 main benda nieh .
budak umur 5 tahun pom dah ade psp sendiri .
sebenarnya aku jeles .terselah perangai buruk aku >.<




yess ! ni aku suka main . sanggup berhabisan beringgit ringgit untuk beli benda nieh . patung kertas . sekarang dah barbie doll . dekat supermarket blambak kan ?
hey gegurl .. you pom suka main kan .. okay okay i keep your secret ..
wait2 sekarang aku tak main dah benda  . ape kejadah aku nak main benda ni
lebih baik aku layan facebook . ade faedah jugak kan ..tak sedar yang diri dah tua :)


semua sudah berubah . yelah nak menjana transformasi .
daripada makanan , mainan , cara sehingga hati budi manusia . result , CHANGES
now orang kenal  TUTTI FRUTTI .. berbelit lidah aku nak sebut .. errrr
aku tak penah lagi jejak dekat situ .. mana eh location dekat kelantan ni ? teringin nak pegii ~
sape tahu location dekat kelantan komen jew kat bawah nih . nanti aku belanja .

aku stop dulu sebab gambar dah habis . otak aku pom dah kering nak korek idea . baibai


nota kaki : zaman budak budak zaman yg tak boleh di lupakan . peacee <3



2 ulasan:

Lynn dAmya berkata...

nice entry :)gula2 yg rse rose, susu tu still sy suke mkn smpi skarang, sedap kot...then brick game still sy main lg, beli kt pasar malam, haha :p

cik lollipop syada berkata...

haha , memang best zaman dulu2 kan . game dekat pasar malam pom jadik kan .