»

29 Disember 2011

Auchh ! ombak besar

hai you alls . giler gedik =,=
penat meyh , buat study group tadi . citer ni nanti aku update later . ohoooo
tadi an , aku terpotong jari . ouchhh . pedihhh bhai ~
nasib baik tangan kiri , lau kanan tak menulis sebulan eden . xD !
yang aku sebok duk bagi tau macam lah ade orang kesah an ? 

satu lagi aku nak bagi tau 
open house untuk esok tak jadi . wehaaaaa !
cousin aku demam teruk . nak melawat eh .. caringgg nyer syada >.<

okeh , okeh . lupakan yang tadi tuu .

eh awak ! kitew kan dah download citer ombak rindu . ade aku kesahh ? haha
untung aku blogwalking hari ni . aku tersempak dengan blog mamat mana ntah .
dia bagi link download citer tu . tapi aku search dekat youtube takde pulak .
sengaja nak bagi laptop aku sloww . pheww ~







lagi sejam nak siap .. pagi tadi dah download tapi cancel .
dua kali download . haiyaaaa 
nak tengok free punya pasal .
orang lain dah berkurun tengok . kat sini takde pawagam la weii
sabor jelaaa :)
takpe takpe , aku buat pawagam sendiri dekat rumah . ahaaaa
nasib baik ade kemudahan pendrive dekat tv . 
okay lahh . tangan aku tengah manja ni  . sakitt . dushhh


 Baibai

Tiada ulasan: