»

1 Disember 2011

haihai baibai



eh dah masuk bulan disember laa 
haha ! tak lama dah nakkkk ___________ . 
awak tolong isikan boleh ? 
macam biasa la kisah homework aku tak habis lagi >.<
planning banyak kali tapi tak jadik pulak . HOHO

bulan ni bulan yang last aku nak enjoy 
tahun depan aku dah spm ..
seriously aku takut dengan askar spm tuh . ceih :D
dan bulan ni bulan yang last aku jadi budak form 4 ..
uwaa , aku dah tua tahun depan . 


tahun depan dah 2012 la weii -,-

p/s : umur makin meningkat , masa makin singkat . 

Tiada ulasan: