»

12 April 2012

bulan 4 , 4bulans .

errr , macam tajuk entri nieh aje tiga bulan . bulan tiga , hikhok . sorry aku takde idea -.-'

hai guys . cantek kan tarikh hari ni ? 10.04.12.  
ape yang cantik pom aku tak tahu . HAHA !
tapi . hanya orang yang berJIWA seni jew yang tahu tarikh ni cantik . okay , mengarut *
hari aku curi masa sikit , memandangkan esok cuti umum sempena pertabalan Agong .
boley la kan nak tidur lewat pom .
 nak mengarut dalam blog pom boley je kan ?


actually aku tak suka sangat cuti cuti nieh . sebab aku boring duk rumah .
and , lau skolah pulak aku nak sangat cuti sebab malas nak bangun pepagi .
 ni la namanya mengade >.< bersyukur jela syada wey .




okay , ni gambar sempena bulan bahasa hari tu . aku pom tak tahu ape motif cikgu buat simbolik bulan bahasa ala-ala perkahwinan .



dah lerr pelamin warna purple . sama pulak dengan caler baju skolah aku . 
nasib baik aku tak naik pergi duk atas tu . wat lapar ! Haha .
perkahwinan ni sejibik sebijik la wei . siap ade rombongan lagi .
dah lerr pasang lagu " selamat pengantin baru " . memang tak boleh blah .




bahagiannya dorang ... fewiitttt !! tak jeles pom :D


BEST la kan boley try jadi pengantin ? errr >.< mesti malu giler bak kata kawan aku .
so , ape kaitan dengan perkahwinan dalam entri ni ?
confirm la berkait derr . dalam sukatan pendidikan islam form 5 ade okay .
dannn , aku faham la sikit tajuk tu walaupun sejak azali lagi dah faham . HikHok .
tajuk femess la . senang faham , senang ingat . ngee ~
masa belajar pom tak mengantuk . kan 5 Alfa ?



# aku sedih sangat sebab handphone kesayangan aku terrjatuh dalam air . macam sebelum ni , semua barang aku kemungkinan akan rosak . sebabb tangan aku tangan perosak . so , jangan bagi aku pinjam barang korang kayy . alahai , kesiann .


okay , cukup lah untuk aku mengarut . 
jumpa di entri bulan 5 pada 10.5.2012 . 
cewahhh ! sbulan skali update belogg .
tapi apasal aku pilih tarikh 10 ?
biarlah rahsia . suka hati aku lerr . HAHA


bye awak . love you , 143 . 
thanks (:

p/s : entri di post terlewat 2 hari .