»

20 April 2013

Perbezaan di antara MATRIK , ASASI , FORM6 dan DIPLOMA


Assalamualaikum and Hi
Entri ni khas untuk budak lepasan SPM .
Termasuklah saya sendiri . Kihkih .

Yang lepasan STPM pom boleh jugak .
Eh , yg adik adik yg nak SPM baca la jugak eh .
Berguna ni berguna =.='

Bukan ape sharing is caring .
Haha . poyoo ~



Klik untuk tumbesaran *


So , ape yang lebih baik ?
nampak macam byk positif dekat diploma jew .

Semua baik kot .
Yang penting Kita usaha dan minat dalam sesuatu bidang yg di ceburi .
InsyaAllah berjaya .

Yang susah pom akan jadi senang .
Iye dokkk ?


18 April 2013

12 April 2013

10 April 2013

Lama Menyepi



Assalamualaikum and Hi semua .
Lame eden tak mengupdatekan belog nehh .
bukan ape , syada busy sangat sangat .

I'M SOOOOO BUSY !!

Busy dengan ape tak tau la . Haha :D
Last week pergi KL . 
Pergi makan angin dengan Budak hensem . ceh . 
kami bukan pergi berdua tapi bertiga .
kami ditemani oleh my father .
and yg paling penting semua perbelanjaan di sponsor penuh oleh my father .
Kihkih . best tak awak naik flight ?

Okay okay .
minggu ni busy jugak .
Esok syada busy dengan majlis anugerah .
itu sahaja .

mohon maaf yg syada tak sempat follow balik yg follow syada
berbelit ayat kau syada . Hikhik

Selamat 16 Bulan sayangss :')
to  Kimi



P/S : Kepada yg hendak disponsorkan GA . sila komen kat bawah ni okay .
         Syada mau sponsor topup =.='

1st Giveaway by Nabihah Ahmad



Klik banner untuk join

give away paling simple by cikgadis



Klik banner untuk join

TAG : Awak