»

10 November 2013

November Giveaway by Cik Yaya


Nak Join? Meh Klik Banner.

9 November 2013

Anniversary Giveaway by Anadiera




Syarat Untuk Peserta daripada Anadiera :









  1. Buat entry yang bertajuk 'Anniversary Giveaway by Anadiera'


  2. Copy URL dibawah dan paste ruangan HTML di blog korang


  3. Follow blog Anadiera dan like Fanpage anadiera di sidebar :)


  4. Pastikan anda mengikut kesemua syarat samada daripada hanna / sponsor . jika tidak penyertaan anda dibatalkan !



  5. Pengumuman Untuk Peserta Giveaway :





    1. Tarikh tutup giveaway pada 10 November 2013


    2. Pemilihan pemenang berdasarkan Jumlah TAG paling banyak dan TOP REFFERAL .Selebihnya menggunakan random.org


    3. Pemenang akan diumumkan pada tarikh 12/13 November :)


    4. MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 4




      Jom join sekali .
      Tekan banner okayy =.='

      Mini Giveaway #1



      Nak join sekali ?
      Klik je banner di atas  :)

      5 November 2013

      Second Hand Item Giveaway by Ashya and Nasehah




      Assalamualaikum ! 
      Hi kengkawan . Jom join GA ni ramai ramai .
      Klik aje banner comel tu kay .

      * Sorry , Syada takde twitter and instagram

      20 April 2013

      Perbezaan di antara MATRIK , ASASI , FORM6 dan DIPLOMA


      Assalamualaikum and Hi
      Entri ni khas untuk budak lepasan SPM .
      Termasuklah saya sendiri . Kihkih .

      Yang lepasan STPM pom boleh jugak .
      Eh , yg adik adik yg nak SPM baca la jugak eh .
      Berguna ni berguna =.='

      Bukan ape sharing is caring .
      Haha . poyoo ~



      Klik untuk tumbesaran *


      So , ape yang lebih baik ?
      nampak macam byk positif dekat diploma jew .

      Semua baik kot .
      Yang penting Kita usaha dan minat dalam sesuatu bidang yg di ceburi .
      InsyaAllah berjaya .

      Yang susah pom akan jadi senang .
      Iye dokkk ?


      18 April 2013

      12 April 2013

      10 April 2013

      Lama Menyepi



      Assalamualaikum and Hi semua .
      Lame eden tak mengupdatekan belog nehh .
      bukan ape , syada busy sangat sangat .

      I'M SOOOOO BUSY !!

      Busy dengan ape tak tau la . Haha :D
      Last week pergi KL . 
      Pergi makan angin dengan Budak hensem . ceh . 
      kami bukan pergi berdua tapi bertiga .
      kami ditemani oleh my father .
      and yg paling penting semua perbelanjaan di sponsor penuh oleh my father .
      Kihkih . best tak awak naik flight ?

      Okay okay .
      minggu ni busy jugak .
      Esok syada busy dengan majlis anugerah .
      itu sahaja .

      mohon maaf yg syada tak sempat follow balik yg follow syada
      berbelit ayat kau syada . Hikhik

      Selamat 16 Bulan sayangss :')
      to  Kimi



      P/S : Kepada yg hendak disponsorkan GA . sila komen kat bawah ni okay .
               Syada mau sponsor topup =.='

      1st Giveaway by Nabihah Ahmad



      Klik banner untuk join

      give away paling simple by cikgadis



      Klik banner untuk join

      TAG : Awak

      30 Mac 2013

      29 Mac 2013

      23 Mac 2013

      22 Mac 2013

      Keputusan SPM




      Assalamualaikum semua .
      lama sudah diri ini tidak bermanja dengan tulisan yg sgt mencarut .
      jiwa yg kacau .
      dengan entri yg mengarut .
      anda faham maksud saya ?
      abaikan saja ~

      Haha . 
      otak sudah jem ..

      okay pagi tadi result dah diumumkan . acano kengkawan ?
      okay tak result korang ?
      Hoho okay la tu senyap je kan .
      TAHNIAH  semua batch95

      Eh nak tau result syada ? tak payah nak mengade !
      result teruk kot .
      tapi rasanya lebih cun dari yg trial punya .


      Okay la tuu . 
      just ade huruf konsonan A and B je . 
      C D E syada lempar jauh jauh .
      Kihkih .
      So totally dpt 5A 3b+ 2b

      tak pandai pom . just nice .
      Haha . 
      Happy ? tak sangat . 
      Kecewa ? sedikit .
      Puas hati yg banyak .

      Harap harap dapat pergi mane mane . Aminn :)


      Tahniah to syg syada sebab dapat straight A's .
      Thanks sebab jadi cikgu kepada syada setiap malam masa Bulan exam .
      Thanks for everything .

      Ni la blog dia . Follow la . Hihi

      19 Mac 2013

      18 Mac 2013

      17 Mac 2013

      Segmen Jom Pilih Hadiah



      Syada pilih Peplum and Novel >.<

      * Klik untuk join skali yer sayang

      16 Mac 2013

      15 Mac 2013

      14 Mac 2013

      Kat mana nak dapatkan TOMATOX di kelantan ?


      Assalamualaikum !
      nak mintak tolong boleh ?
      sure la boleh kan ? Hihi

      okay okay .
      syada nak mintak tolong sikit .
      sape sape yg tau kat mane TOMATOX ni jual kat kelantan ?
      area kota bharu .
      senang sikit nak pergi beli . Hihi

      syada dah banyak survey pasaraya pasaraya yg berdekatan
      tapi semuanya jwb " tomatox ? produk ape tu ? "
      boleh pulak dorang gelak . cehhh

      actually , kedai online banyak je jual
      tapi kan syada malas nak bank in duit .
      tambah tambah tak pernah beli online .
      Haha



      ni produk nyer :)



      tolong yer kepada sape sape yg tau .
      Thanks >.<

      11 Mac 2013

      Hadiah sudah sampai


      Assalamualaikum and Hi .
      Lame sudah syada menyembunyikan diri . cehh
      so , skrang nk update sikit >.<

      Okay okay .
      petang tadi Hadiah GA syada dah sampai .
      wehaaaaaaa !

      eh eh , GA yg mane ep ?
      maklumlah syada join banyak kot GA .
      Hhihi

      Ni haaa , Syada join GA ni


      so , minggu lepas .
      tuan punya sponser mesej Syada .
      nak bukti dia =.='



      And ! petang ni hadiah yg di pos sudah selamat tiba .
      skema habes ayat . xD !



      Nak tengok hdiah ape syada dpt ?
      jommm kite tengokk >.<
      .
      .

      .
      .



      Pandangan belakang



      Pandangan depan 
      Ayat yang cukup memberi erti :)




      Testt letak kat novel .
      Novel yg dibaca sejak 3 bulan lepas .
      Tak habes habes lagi . 
      Hihi


      Okayy . 
      Tu sahaja .
      panjang pulak rasenya entri ni .

      Thankss  Cik Pensel 


      10 Mac 2013

      Simple giveaway by musical xiao part 2


      Klik banner untuk join .
      Tamat mlm ni :)

      9 Mac 2013

      Simple Giveaway By Shimin



      Tembak banner !
      Jom joinn =.='

      Giveaway by kak ain & snow



      Klik banner untuk join .

      # Syada patut menang sebab hadiah hadiah yg ohseemm belake . Hihi

      Mini Segmen By AS



      Klik banner untuk join =.='

      Segmen Lucky March



      Klik banner 
      jom joinn >.<

      #1 - WEEKLY GA BY SHARINA



      Klik banner untuk join =.=

      6 Mac 2013

      Doakan Syada


      Assalamualaikum And Hi .
      Result SPM just around the corner .
      oh myy ! siyesly takut :(

      Doakan syada dapat keputusan yg cemerlang .
      syada yg mane ? syada yg kat bawah ni haa >.<



      Syada gemuk atau pom baju yg besar ? >.<


      Semoga  SPM  CANDIDATE  mendapat keputusan yg cemerlang .
      Aminnnn .


      Pray for batch95 and Pray for Sabah 

      2nd Ina Giveaway



      Tembak banner untuk join :)

      TAG : Awak dan  Awak

      5 Mac 2013

      4 Mac 2013

      Jom semak PLKN


      Assalamualaikum and Hi .
      Syada dah semak PLKN .
      Tapi kan tapi kan .
      syada tak dapat kumpulan 2 .
      okay , lega sangat sangat >.<
      Kalau boleh tak dapat pom takpe .
      taknakkkkkk !
      ade sape sape yg nak gantikan syada tak ? :(



      Klik untuk tumbesaran *

      Jom semak sekali 

      Topup Giveaway by Farah Arina



      Klik banner untuk join :)

      TAG : Awak dan  Awak

      Syada pengguna celcom 

      3 Mac 2013

      First Giveaway by Kecik



      Klik banner untuk join :)

      Syada likers yg ke 114

      2 Mac 2013

      Goodbye February and Hello March



      Assalamualaikum ! Hi you all . gedik *
      Sekarang dah masuk bulan Mac .
      oh myy .
      bulan result . menyampahh . Haha 

      okay okay .
      sempena bulan Mac ni . syada pergi outing dengan  Along n Kakak .
      Takde kaitan pom kan ? xD .
      Haha , actually Along yg ajak syada . 
      Kate nya nk shopping sampai pengsan . 
      Pengsan sebab boleh buat duit keringg . Haha .
      Okay memang tak lawak >.<

      So , Along ajak pegi rantau panjang .
      Tempat yg femes kt Klantan . iye dakk ?
      sebab ape femes , sebab barang dia murah murah .
      barang dari Thailand . Haha . opsss
      Tapi berkualiti , same je dekat Mall .
      Tapi siyesly sedih , satu barang pom syada tak beli .
      sebabnya tempat tu baru lepas dilanda banjir .

      Okay lepas lepak kat situ tak sampai sejam terus balik .
      Padahal Perjalanan gi sane lebih dri sejam . Tak berbaloi bukan ?
      So , mase otw balik . si Along neh ajak pegi kb mall untuk memuaskan hati semua pihak .
      cehhhh ...

      So . disini lah syada shopping sampai pengsan .
      mane tak nye , 50missed call dari parents . 
      syada tak angkat , sebab tak perasan . sob sob


      Ni la hasil nyer >.< 










      Ni Along yg kasi >.<




      Rase nk pengsan pulak sebab buat entri panjang sgt .
      Hahaha . kay .
      Tataaaaa