»

27 Ogos 2011

kenapa harus begini ?

hoho , keboringnan melanda di selepas sahur . yeah ! orang lain tengah tidur lepas sahur tapi aku ? update blog la . tak terlelap pulak mata ni . HAHA !
yess . raya dah tak lama . just tinggal dua hari jew lagi . insyaAllah kot raya hari selasa , lepas raya merdeka la pulak . asyik ingat raya je eh . aku pom ingat raya jew . raya membuatkan semua orang jadi kaya .wee

raya dah dekat ? persiapan aku pom tak siap lagi . takde mood raya tahun nie . sedihsedihsedih
yeah . ari khamis aritu last skola kan ? last untuk sesi bulan 8 . masa hari khamis aritu pom aku dah takde mood nak belaja , cikgu aku tetap rajin nak mengajar *pemalas . time kimia tengah sy0k duk blaja tetiba jew ada pengumuman yang begitu merdu
ingat nak buat club BUA lepas masa kimia . alah ! cikgu ni potong line ar .
dia pegi buat pulat majlis ucapan hari raya masa tu .  tapi best pulak dengar ucapan dari cikgu2 ni . kuikui .

dan hari tu jugak la aku bermaaf maafan dengan kawan-2 aku . nak tergelak pom ada sebab tak penah buat . haha ~
orang lain semua dah balik tinggal budak kelas aku jew belum balik lagi . ada dah yang balik , yang tuu nak  kejar buat biskut raya . 
sayu jugak hati aku . untung aku ada kawan yang baik pastu lawak . aku harap semua ni akan kekal .
okay cukup ! bai .
                               




                                        AWAK !  jangan pernah berubah


p/s : entri yang memb0ringkan :)

25 Ogos 2011

terharu :)

yess ! alhamdullilah dapat jugak akhirnya aku update blog dalam bulan ramdhan . walaupun perut aku tengah bernyanyi riang tapi aku tidak sia siakan . aku update jugak blog nieh utuk memenuhi slot ramadhan . muahaha
cakap pasal ramadhan ni , aku rasa ramai kot yang tak cukup puasa . oppps ! kita abaikan hal tu .

hey korang ! baru-2 ni aku ada dapat benda . benda ? bukan hadiah la , tapi something special bagi aku yang orang special bagi . wah :D gempakgitu * . aku tak penah dapat benda nieh melalui cara nieh . kan special tuu . anda jangan jeles ~

nak tau ape yang special sangat tuh ? haha . jeng3 . tekan bawah lagi ye 
.
.
.
.
.
.
.
.
.


                                            HA ! ni dia kad raya . special kan ? haha

sorry la saya ni DARAk sikit . orang dapat kad raya pom takde lha sebangga aku . aku bukan ape , aku bangga sebab tak penah dapat kad raya ni . lebih-2 lagi kad ni di post dari jauh . shah alam tuu . yeah ! bangga nyer aku . haha

eh korang ! aku dapat benda daripada orang special tau . jangan pikir bukan-2 , kad ni bukan daripada pakwe , makwe aku . sebab aku ABC (aku benci cinta )  *eloksangatlatu . yeah kad ni datang daripada cikgu aku ! saya sayang teacher saya . saya rindu teacher saya . masa dia mengajar kat skola aku takde pulak aku nak rindu , nak sedih cam gini . huh :) . apa bangang nya aku ni .




                                                ni la part paling aku tersentuh . sedih beb !


saya nak post balik , dah takde masa dah . alamat cikgu pom takde . hee * jujurla aku nak save bajet sebenarnya . teruknya aku . HAHA ~ semua budak kelas aku dapat jugak benda nieh .
tapi pape pon saya nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin kat cikgu . ucapan ? takde kot . aku tengah kekeringan idea nieh . idea tak datang pulak time2 puasa . mungkin next post idea datang mencurah curah . weee :]


 nota kaki : saya tak penah dapat kad raya yang datang dari jauh , selalu dapat kad raya face to face      jew . JIMAT cernat amalan mulia .




3 Ogos 2011

FATHER . thank you

dengan hati yang berbunga nieh aku update entri kali ni
entri ni takde lha menarik sgt , sbb aku takde idea buat masa skang
ni update pom saje-2 untuk menghilangkan keboringnan . opss !

baru-2 ni aku dapat hadiah . yeay !
gembira tahap maksimum nieh =,=
dah lama aku nak benda ni , tapi bukan model ni
tapi takpe lha . benda free baik ambik . nak beli sendiri ntah bila la jawapnya .
aku bukan cam korang banyak duit . kan2 ? hee :)

tapi apa yang aku dapat tu ?
apasal pulak korang nak tau . itu kan hadiah aku . HAHA
ok tengok lha gamba kat bawah ni okey . pasti ada jawabannya . tekan bawah lagi





               saya suka sangat handycam DCR-SX60E *ntah pape aku ni


ni hadiah ayah aku bagi . kebetulan ada promotion kat sogo hari tu . dia bagi ni pom takde sebab . haha ~
maybe hadiah masa PMR kot .whatever lha , yang penting benda free . aku suka
handycam ni kecik jew . sesuai lha dengan aku ni . muahaha . dear  father thank you <3



                                                     nie first time try


handycam nie 16GB . wau besar giler space dia . sesuai untuk orang yang giler snap . wee


nota kaki : harap2 nanti dapat DSLR pulak . berharap sangat ni . aku dah tak tahan tengok orang lain duk tayang benda nieh dekat aku . jeles !



                    akutaktausangatgunabendanidanmasihbelajar