»

13 Disember 2011

takde kerja cari pasal .

haihai ..
tadi sambil2 blog walking tangan aku ni gatal nak edit blog
orang kate orang perempuan obses warna pink macam cartoon pink panther tu
lalala ~ aku tak suka tengok cartoon . tapi aku tahu tajuk . haha

so , aku change blog aku jadi warna pink .
nampak aku ni sopan sikit .. okay aku mengarut >.<
sape yang hate warna pink tu , nasib korang lah ..
tak suka blog aku .. jangan tengok , senangkan ?
buruk benor perangai eden . hoho
aku bukan nak halau , takut mata korang jadi rabun jew sebab alah dengan warna pink .
kalau ade penyakit allergic jangan continue baca coretan mengarut aku nieh . kahkah





                                                                               yeah ! pink colour .



          tengok tu .. ade FALLING LOVE .. bukan fall in love okay .. aku dah tulis besar2 dah tu :)





                   sampaikan word " ASSALAMUALAIKUM " pun pink .. sebelum nie warna purple ..
                 dekat tulisan tu ade jugak bentuk love . haha !




                                                      shoutbox katun ..letih nak buat benda nieh .. xD !


baru aku ingat cursor aku pom bertukar .. warna pink kan ? dah la bentuk love
saya rasa blog ni dah tak serabut .. banyak elemen dah dibuang ...
tapi banyak bentuk love pulak . alahai , jiwang ke ape aku nieh
suka hati aku la blog aku . weeee :D


nota kaki : aku tahu blog aku jadi makin hodoh  , buruk dan comot . korang ade ?



Tiada ulasan: