»

25 Disember 2011

wahai mata -.-



sejak holiday ni kan .. aku slalu tidur lewat . ahaks
ape kes ni kawan ? kau terlebih minum kopi ke ..
no no no , aku tak suka minum kopi . fakta bukan auta . okeyh !
maybe kau ade penyakit insomnia kot .. penyakit ape benda ntah ..
aku tahu pom sebab ada orang yang bagi tahu . wahh , aku dapat info baru ..
disebabkan aku ni slow sikit .. google jadik mangsa aku
padan muka kau cik google . hoho >.<

cik google cakap dekat aku , yang insomnia ni
Insomnia is trouble falling asleep or staying asleep through the night.
haa , dalam Bi tuu . high class betul cik google nih . main2 speaking pulak dengan aku . xD
korang translate sendiri jew eh . aku malas :)
tapi mengarut jew kan lau aku ade penyakit nieh .. masa skola aku tidur awal pulak
maybe penyakit ni serang orang time2 holiday kot . haha 
weiwei , saya sihat lah ! hoho
yang sure untuk orang yang suka tidur lewat .. not me not me

can't sleep at night
can't get up in the morning 

harhar , korang nampak ? eh jom lah tidur ... Baibai 



nota tangan : harap2 lepas aku tulis entry nih , aku dapat tidur awal  .. winkwink >.<

Tiada ulasan: