»

11 Disember 2011

talk to the mo0n

semalam gerhana bulan .
semua duk kecoh kan pasal benda ni ?
dekat FB belambak hamba ALLAH duk post benda nih .
bagusbagus , dapat jugak aku baca info tentang gerhana bulan ni 
walaupun aku tak tahu sebutir habuk pom 
alamak ! jujur betol aku nieh .

tapi masa start gerhana lebih kurang dalam pukul 7.30 gitu 
aku keluar jenguk dengan hati berbunga bunga riang dekat langit tuh ,
tapi hampeh .. aku cari punya cari bulan . takde pulak cik bulan nih .
nak main aww cakk dengan aku la tu . kahkah , awan tebal la beb !
baru lepas hujan .. 

takde rezeki lah aku nak tengok ..
aku tengok masa tu ramai duk buat status dekat fb
" cantiknya gerhana bulan , first time tengok "
"indahnya ciptaan Allah , cantik betol bulan "
lebih kurang macam ni lah status dorang ...
haaaa , jeles giler aku .. haha ! 

tapi aku ade jodoh lagi tau dengan cik bulan nih ..
dalam pukul 11 lebih gitu awan dah tak tebal sangat ..
yeayyy , aku dapat tengok .. ni pom time nak habis gerhana
pape pom ... thanks to the GOD .. aku bersyukur atas kurniaan-MU

                                                                                 separuh dah nak penuh >.<



                                                                          cantik .. sejuk mata memandang :)




                                                                      boleh nampak kan awan tu tebal ?




                                                           ni masa 20 minit lagi nak tamat gerhana bulan ..



ni jew aku sempat tengok 
yang eclipse ring tak dapat tengok . uwaaa, takde jodoh
kena lah tunggu 10 oktober 2014 lau nak tengok lagi .. fulamak lambat lagi nieh
aku pom tak tahu dapat tengok ke tak lagi gerhana bulan nih . hoho


baru aku teringat tarikh gerhana bulan sama dengan tarikh birthday abang aku ..
eh2 , aku nak ucap happy birthday lah kat dia .
aku tak wish pom lagi . haha ! kat sini pom jadik la kan ?


HAPPY BIRTHDAY TO YOU

nak hadiah ? bagi duit dekat aku then aku yang pergi beli -.-'
bertuah punyer adik . . .


nota kaki : picture agak kabur . aku ambik dalam ketakutan . aku tengok sorang2 jew tau .
 berani betol budak nieh ! :)



2 ulasan:

owner : Lynn berkata...

knape sy xtau pon psl gerhana bulan ni? haha nmpk sgt sy duk kt bilik je cyapkan assignment..ish3 (-_-')

cik lollipop syada berkata...

yeke Lynn ? rugi lah .. haha , assignment punya pasal .. terlalu fokus la tu .