»

6 Oktober 2011

MRS. frog

katak bomok katak gomok . ape tu ? bunyi macam gomo klate gomo jew :D


hai hai bai bai , minggu lepas saya telah operate seekor katak (ayat skema ). 
oh kesian dengan binatang peliharaan cik dilla kita nie . tak fasal-2 jadi mangsa kita orang . weee . 
tapi takpe lha dia dapat pahala tau . HAHA
ni semua biology punya fasal dan kawan-2 saya punya pasal , semua nak buat benda nieh . best ape :)


so , setiap group diwajibkan cari seekor katak yang cantik dan handsome
tugas nieh aku serahkan kepada cik dilla kita nieh . 
dia cari katak betina . cun gitu . besar pulak tuu ,eee :|


mula-2 kita bagi benda nieh nak suh si katak tu pengsan . senang skit nak operate macam manusia jugak 




                                                   Chloroform . nak mati cepat minum lha benda nieh .



                                                                             bye bye mrs.frog
       
                               
                                                                 tengok demo dulu dari cikgu Arma 

weh dah tak sabar ni bedah ini katak , let's we do it . aku just tengok jew . geeeeeli . HAHA



                                                cik farisyha tengah bedah mrs.frog . saya hanya melihat :)


                                                                       cik aida yang cun melecun , hee


                                                   cik ainul bersama mangsanya . FISH , hancur lebur . haha




                                         oh tidak ! mrs.frog ni pregnant lha . banyak giler telur dia , berbillion .




tak tahan lha dengan bau sarung tangan , katak tak berbau pom tapi ikan perghh kuat giler bau . weeee


nota kaki : nasib baik tak cikgu tak operate tikus . 



1 Oktober 2011

Alamak !! dah PECAH

first entry untuk bulan oktober . okay kita abaikan yang ni

eh korang aku ada rahsia ni , nak tau tak ? tapi jangan bagi orang lain tau okay . aku kan ----------
weh rahsia mana boleh bagi tau . nanti tak pasal-2 kantoi . wowowot

so dari penilaian aku la , rahsia ni boleh tersebar dengan cepat macam pos laju . nama lagi lajuuu kan ?
confirm mompem la laju macam kereta evo . ape kebenda aku nieh :)
aku pikir punya pikir keluar idea nak buat diagram supaya korang paham macam mana boleh tersebat
jom kita terjah , terjah jangan tak terjah . HOT gitu ~






cer korang teliti dan tengok , betapa mudahnya rahsia ni tersebar kan .
walaupun orang yan first tu dah pesan 'Jangan bagitahu orang lain tahu '
kalau semua dah guna ayat tu confirm la tersebar . apa yang pasti anda pernah kan ?
mesti yang diagram warna pink tu suka bergosip . xD !

laki dan perempuan pom same jew , gosip tetap gosip
orang yang digosipkan tu untunglah , ader orang yang caring pasal dorang
yang paling best dapat pahala free-2
weh aku pom nak . gosip la banyak-2 pasal aku yea :)
aku dengan rela hati izinkan . weee


Baibai . ILY <3