»

26 Disember 2012

End Year Giveaway By Princess1405

Jom join GA ni reramai . 
nk join ? 
sila tembak banner di atas :)

TAG : Awak dan Budak nih

23 Disember 2012

Happy birthday to me




Assalamualaikum and Hai semua . 
Pada hari khamis lepas kan , hari jadi aku .. wehaaaa .
now aku baru cukup 17 tahun . 
sepatutnya taun depan baru aku layak amik SPM . 
yelakan sape suruh lahir batch95 . 
terpaksa jugak amik SPM taun ni .
biarpun umur baru 16 tahun kalau kira ikut Birthday . 
tak aci betull . Haha . 
tapi takpe , yang penting semua dah selesai .

Okay , disini aku nak ucapkan thanks bebanyak dekat semua yg wish my birthday .
nak cakap ni , takkan wish aje kot . mane hadiah ?
Haha . okay . aku gurau jew .
maklumlah daa tua .
 

20122012

macam comel jew kan tarikh birthday aku taun ni :)


13 Disember 2012

Tarikh


Assalamualaikum . hari ni tetibe je rajin nak mengupdate belogg . Peacee :)
hari ni semua orang duk busy gossip pasal tarikh hari ni . ishh
bosan ! dekat FB asal semua nk update pasal tarikh hari ni ?
ape nk bangga sangat dgn tarikh tu ? bukan tarikh islam pom . 
asal sebuk sangat nak banggakan kafir punya kalendar ?
tarikh 12.12.12  punya pasal . buang masa tau tak !
okay okay . tarikh je kot . aku tak perlu over sangat =.='
kepada yang terkena , sila terasa yer . Haha

ohh , baru aku ingat . hari tu dapat hadiaahhh .
wuhuuuuu ! jeles tak ? jeles tak ?
kali ni aku dapat pc tablet pulak . Abah tersayang yang kasi .
tapi kan , tapi kan . benda gadjet cenggitu aku dah adae banyak .
mane nak letak tablet aku yang satu lagi ? netbook lagi ? 
tapi aku suka pakai laptop . besar dan senang dikendalikan . cehhhh
yelakan , yang orang punya memang sedap pakai . laptop tu kakak aku punya . Hehe




 lebih kurang cenggini la aku punya . xD
sumber dari google 



 Harap harap esok lusa ada orang bagi hadiah lagi . nampak sangat mengharap >,<
 Eh eh aku gurau je  . Haha

 bye bye korang .



1 Disember 2012

Kembali pulang

 



Ahaaa . Assamualaikummm ! agak tidak sopan sedikit >.< . 
biasalah gaya orang yang baru lepas tensionn . 
maklumlah SPM baru habis . Hahahaha . 
Now i dah merdekaa . syada sudah bebas . 
eh bebudak spm yang sewaktu dengan syada cengitu jugak kan ?
 okayy kita genggg . Hehe

dann Alhamdullilah 10 papers sudah dijawab tanpa sebarang kesulitan . 
Pengawas exam yang tidak garang dan gaya meniru boleh dilakukan . xD !
teringat pulak masa hari last exammm . 
wuu sedih nk berpisah dengan rakan rakan dan gewang . wink2

Pape pom aktiviti masa lapang akan diisi dengan bloggingg .
Dan mulai saat dan detik ini , saya akan lebih kerap mengupdate belogg ini .  
nampak tak skema ayat ini ? Ngee ~ 
so , jangan lupa jengukk dan singgah ye :) 


Let's say
SELAMAT TINGGAL SEKOLAH , HOMEWORK DAN SPM !



Bye bye . Aumm