»

20 Disember 2011

sanah helwa

20.12.12 
guess what ?
macam comel jew  kan tarikh tu . xD !

that 's my birthday . jyeah

HAPPY  BIRTHDAY  TO  ME 
fulamak . sendiri  wish






eh eh , birthday  yg  ke berape tu hah ?
terasa diri ku tua . oh noooo
alahh , baru 16 tahun nye  pun ..

yeppii .. aku dah boleh amik lesen ..
ambik tahun depan  jelah . takde masa dah . ohoo
tahun  2011 nak habis .. aku baru nak  cukup umur . ahaks
ni yang special orang yang di lahirkan  pada bulan 12 .
thanks to mama tersayang <3

birthday ni aku tak sambut ..macam yang lepas2
tapi kot kot lah ..maybe hujung bulan ni
aku buat jamuan keluarga ..omg  !  bukan aku . tapi rancangan mama..
 dia nak buat open house  ...macam lah aku ni rajin sangat >.<
planning buat hari jumaat ni . tapi  .. cancel !
why syada why  ? salah sorang family aku  xleh nak join
terpaksa postpone hujung bulan nih . pape pom
aku tak  mengharap  sangat   ... tak jadik  pom takpe
biarkannn.  wuwuwuwu


cintaku (nama kedai)  bagi  3  batang  jew  lilin  .. kedekut  >.<


kepada awak ,  mereka ,  dia , kamu  ,  kawan2 tersayang .  thanks a  lot wish aku punya birthday ..  tak lupa  kepada pakcik  sour -.-'  panjang  benor  wish   dia  dan   makcik  skali ..
HIHI, terharuuu  nya  aku
yang aku  tak  kenal  pom  ade antar text  personally wish birthday . 
thanks eh  awak-awak sekalian . nak tau  sape  ?
jangan duk busy body hal orang  lah . haha


sayang kamu semua ketat ketat . bye guys



nota tangan : Allhamdullilah  umur  saya  masih  panjang  . may  Allah  bless  me :)

9 ulasan:

rina erina berkata...

3 ari lgi befday sy..hepi besday to you n me...haha

cik lollipop syada berkata...

haha , yeah ! . budak ni pom bulan 12 ..nok wish awl eh . HAPPY BIRTHDAY erin :) .. nok hadioh wi duit deh . nanti syada g beli . hikhik

rina erina berkata...

haha...
duit abih dh wk beli bju koloh..

cik lollipop syada berkata...

haha .. xlebih ko spuluh sen pom ? aduu PM weh . xcukuppp

rina erina berkata...

haha...x cukup la duit PM bui..keno tmboh duit ma...

cik lollipop syada berkata...

haha .. dakpo2 .. ma erin banyokk duit ..

♥ Syaz berkata...

ehem ehem :3

rina erina berkata...

adu syada gk...sepak key...

cik lollipop syada berkata...

syaz : ohooo (:
erin : HAHA , takut oh amboooo