»

30 Mac 2013

29 Mac 2013

23 Mac 2013

22 Mac 2013

Keputusan SPM




Assalamualaikum semua .
lama sudah diri ini tidak bermanja dengan tulisan yg sgt mencarut .
jiwa yg kacau .
dengan entri yg mengarut .
anda faham maksud saya ?
abaikan saja ~

Haha . 
otak sudah jem ..

okay pagi tadi result dah diumumkan . acano kengkawan ?
okay tak result korang ?
Hoho okay la tu senyap je kan .
TAHNIAH  semua batch95

Eh nak tau result syada ? tak payah nak mengade !
result teruk kot .
tapi rasanya lebih cun dari yg trial punya .


Okay la tuu . 
just ade huruf konsonan A and B je . 
C D E syada lempar jauh jauh .
Kihkih .
So totally dpt 5A 3b+ 2b

tak pandai pom . just nice .
Haha . 
Happy ? tak sangat . 
Kecewa ? sedikit .
Puas hati yg banyak .

Harap harap dapat pergi mane mane . Aminn :)


Tahniah to syg syada sebab dapat straight A's .
Thanks sebab jadi cikgu kepada syada setiap malam masa Bulan exam .
Thanks for everything .

Ni la blog dia . Follow la . Hihi

19 Mac 2013

18 Mac 2013

17 Mac 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah



Syada pilih Peplum and Novel >.<

* Klik untuk join skali yer sayang

16 Mac 2013

15 Mac 2013

14 Mac 2013

Kat mana nak dapatkan TOMATOX di kelantan ?


Assalamualaikum !
nak mintak tolong boleh ?
sure la boleh kan ? Hihi

okay okay .
syada nak mintak tolong sikit .
sape sape yg tau kat mane TOMATOX ni jual kat kelantan ?
area kota bharu .
senang sikit nak pergi beli . Hihi

syada dah banyak survey pasaraya pasaraya yg berdekatan
tapi semuanya jwb " tomatox ? produk ape tu ? "
boleh pulak dorang gelak . cehhh

actually , kedai online banyak je jual
tapi kan syada malas nak bank in duit .
tambah tambah tak pernah beli online .
Haha



ni produk nyer :)



tolong yer kepada sape sape yg tau .
Thanks >.<

11 Mac 2013

Hadiah sudah sampai


Assalamualaikum and Hi .
Lame sudah syada menyembunyikan diri . cehh
so , skrang nk update sikit >.<

Okay okay .
petang tadi Hadiah GA syada dah sampai .
wehaaaaaaa !

eh eh , GA yg mane ep ?
maklumlah syada join banyak kot GA .
Hhihi

Ni haaa , Syada join GA ni


so , minggu lepas .
tuan punya sponser mesej Syada .
nak bukti dia =.='



And ! petang ni hadiah yg di pos sudah selamat tiba .
skema habes ayat . xD !



Nak tengok hdiah ape syada dpt ?
jommm kite tengokk >.<
.
.

.
.



Pandangan belakang



Pandangan depan 
Ayat yang cukup memberi erti :)




Testt letak kat novel .
Novel yg dibaca sejak 3 bulan lepas .
Tak habes habes lagi . 
Hihi


Okayy . 
Tu sahaja .
panjang pulak rasenya entri ni .

Thankss  Cik Pensel 


10 Mac 2013

Simple giveaway by musical xiao part 2


Klik banner untuk join .
Tamat mlm ni :)

9 Mac 2013

Simple Giveaway By Shimin



Tembak banner !
Jom joinn =.='

Giveaway by kak ain & snow



Klik banner untuk join .

# Syada patut menang sebab hadiah hadiah yg ohseemm belake . Hihi

Mini Segmen By AS



Klik banner untuk join =.='

Segmen Lucky March



Klik banner 
jom joinn >.<

#1 - WEEKLY GA BY SHARINA



Klik banner untuk join =.=

6 Mac 2013

Doakan Syada


Assalamualaikum And Hi .
Result SPM just around the corner .
oh myy ! siyesly takut :(

Doakan syada dapat keputusan yg cemerlang .
syada yg mane ? syada yg kat bawah ni haa >.<



Syada gemuk atau pom baju yg besar ? >.<


Semoga  SPM  CANDIDATE  mendapat keputusan yg cemerlang .
Aminnnn .


Pray for batch95 and Pray for Sabah 

2nd Ina Giveaway



Tembak banner untuk join :)

TAG : Awak dan  Awak

5 Mac 2013

4 Mac 2013

Jom semak PLKN


Assalamualaikum and Hi .
Syada dah semak PLKN .
Tapi kan tapi kan .
syada tak dapat kumpulan 2 .
okay , lega sangat sangat >.<
Kalau boleh tak dapat pom takpe .
taknakkkkkk !
ade sape sape yg nak gantikan syada tak ? :(



Klik untuk tumbesaran *

Jom semak sekali 

Topup Giveaway by Farah Arina



Klik banner untuk join :)

TAG : Awak dan  Awak

Syada pengguna celcom 

3 Mac 2013

First Giveaway by Kecik



Klik banner untuk join :)

Syada likers yg ke 114

2 Mac 2013

Goodbye February and Hello March



Assalamualaikum ! Hi you all . gedik *
Sekarang dah masuk bulan Mac .
oh myy .
bulan result . menyampahh . Haha 

okay okay .
sempena bulan Mac ni . syada pergi outing dengan  Along n Kakak .
Takde kaitan pom kan ? xD .
Haha , actually Along yg ajak syada . 
Kate nya nk shopping sampai pengsan . 
Pengsan sebab boleh buat duit keringg . Haha .
Okay memang tak lawak >.<

So , Along ajak pegi rantau panjang .
Tempat yg femes kt Klantan . iye dakk ?
sebab ape femes , sebab barang dia murah murah .
barang dari Thailand . Haha . opsss
Tapi berkualiti , same je dekat Mall .
Tapi siyesly sedih , satu barang pom syada tak beli .
sebabnya tempat tu baru lepas dilanda banjir .

Okay lepas lepak kat situ tak sampai sejam terus balik .
Padahal Perjalanan gi sane lebih dri sejam . Tak berbaloi bukan ?
So , mase otw balik . si Along neh ajak pegi kb mall untuk memuaskan hati semua pihak .
cehhhh ...

So . disini lah syada shopping sampai pengsan .
mane tak nye , 50missed call dari parents . 
syada tak angkat , sebab tak perasan . sob sob


Ni la hasil nyer >.< 










Ni Along yg kasi >.<




Rase nk pengsan pulak sebab buat entri panjang sgt .
Hahaha . kay .
Tataaaaa

My First Giveaway by AR



Klik banner , jom join :)

TAG : Awak dan  Awak

MINI GIVEAWAY



Klik banner untuk join >.<