»

2 November 2011

raya raya

ahaks ! lama dah tak update benda nieh . makin comot blog aku , ade aku kesahh ? xD !
alhamdullilah :) exam sudah habis . tapi tinggal lagi dua paper sivik dan pjk .
sivik confirm senang dapat A . tak baca buku pom boleh jawab ape . belagaklebih #

wei korang , last week aku sekali lagi dapat pergi tempat nieh . HAHA
teruja beb ! dapat naik benda ni sekali lagi . fuyoo memang best !
alah aku bukan pergi jauh pom , stakat KL jew . save bajet
dalam tahun ni tak silap dah 6 kali aku sampai sana . jalan pom aku dapat hafal skit . wee

aku pergi hari tu dalam hari raya keling  . cuti skolah kan tapi aku masih dalam mood exam
bercuti dalam sengsara . haha

so  termasuk arini dah dua kali aku naik flight . alah AIR ASIA je pom . save bajet . takde duit wehhh


                                         
                                                                  curi-2 snap . aku naik flight AK5281

kebetulan hari tuu hujan lebat . haha , sejuk meyh ..
bila dah terbang tak hujan pulak . naik heran aku :D
dah sampai sana pergi checked in hotel yang berdekatan . aku duduk dekat hotel yang dekat sangat-2 lha dengan sogo tuu . jalan skit je dah sampai sana . memang lifestyle kat sini suka berjalan kaki .



                                                     kacau daun betol signboard 7eleven tuh . haha

aku sempat terjah restoran Horakki seafood . perghhh ! memang sedap la makanan kat situ
patut la ramai orang pergi sana , artis pom ade . ngeh-2
banyak lagi tempat yang aku pergi . tapi mesti ramai yang dah tau . so aku nak tutup cerita dah .

memang malam tu tak sempat nak tidur , sebab kul 3pagi dah kena checked out hotel . nak pergi klia tu adalaa lebih kurang sejam setengah . lama-2 . jauh perjalanan , luas pemandangan :))


                                    kat KFC ni , isi perut kejap . ahaaa . makan je reti sambil curi line wifi . KLIA

nak naik flight punya lha jauh . ade orang tua sampai berhenti jalan sebab letih . xD
yang lari pom ade . tak bertanding pom weh .wowoottt



                         dari tiingkat Air Asia . curi-2 ambik sebelum isyarat penutupan elektronik diapasang .

nota kaki : saya rasa nak naik lagi !! i'm serious

Tiada ulasan: