»

25 November 2011

nasib baik

semalam kan aku pergi pasaraya tuttt , malas aku nak mention nama pasaraya tuh . HAHA !
aku pergi sebab terpaksa . dakwat pen habis punya pasal .
baru semangat nak buat , tetiba habis pulak dakwat pen ( buat tak ikhlas la tuu )
lepas tuu , aku jumpa . yahoo , jumpa kawan lama beb !
tapi bukan kawan lama la . mak dia jew ade . haishh
nasib baik jugak dia takde . haha

tegur-2 , lama pulak duk sembang dekat situ .
yela kan , last jumpa pom masa raya lepas .
mak dia cakap aku makin kurus , tipu lah aunty ! berat badan saya semakin naik okay ..
lepas tu tanya pulak result exam aku . 
aku tak bagi tau okay . maluuuu -,-
aku memang tak boleh lawan anak dia tu , memang tak boleh lawan . dia laki aku perempuan .
argh ! datang dah memori zaman darjah 6 dulu .. rindu time-2 muda dulu . tua sangat ke aku ?
bila la ye reunion skpp ni nak buat ?
aku tengok batch skpp dekat FB tu dah kecoh pasal reunion , tapi hampehh . ape pom tak menjadi
lau jadi adakah aku nak pergi ? lau ada orang teman confirm aku pergi . haha .
okay , tak nak cite panjang2 . boring pulak aku :)

p/s : selepas aku pindah skolah skpp , sekali pom aku tak penah jejak kaki dekat situ . heee


dan satu lagi  khas buat kawan2 aku 






Tiada ulasan: