»

23 November 2011

biar betul


                 google image , comel kan ?

tadi kan aku dapat mesej , tapi nombor tu aku tak kenal . 
aku ingat kan kawan aku yang bercuti tengah bercuti dekat terengganu tu .
ingat nak biarkan jew , jahat kan aku ? heee .
 bukan ape semalam baru dia text aku . homework lah punya pasal

tapi rupa rupanya mesej tu memberi kejutan buat aku .
tak sangka betul aku , baru jew dia post kat wall FB aku semalam punya malam . 
tetiba jew sekarang dah terlantar kat hospital . sedih hati aku :'|
patut la aku tak lena nak tidur semalam ( ade jugak sebab lain )
moga along cepat sembuh okay , nanti kalau saya rajin saya pergi melawat , xD !

p/s : kesian kat cousin kesayangan aku tuh . malang tak berbau . huhu


Tiada ulasan: