»

18 November 2011

Good BYE awak !

aduhai sungguh tersentuh sanubari aku bila sekolah sudah tamat pada tanggal 17november
sedihsedihsedih
dah la balik awal , tak sempat nak lepak puas-2 .
orang lain duk tunggu-2 hari cuti , aku tak suka cuti panjang-2
boring tau tak , dah la keseorangan . uwaaa
orang lain takpe dapat balik kampung jumpa nenek , kan ainul ? aku jugak takde nenek .

apesal la masa cepat sangat berlalu hah ? aku tak puas lagi jadi budak form4
taun ni paling best sebab bebudak sikit jew dalam kelas , tapi bising .
 taun depan confirm SPM cari aku . stress !
sedih wei dah la homework banyak
lau aku  reti  buat takpe jugak
nak copy-2 yang orang punya dah tak sempat . plan nak buat study group pom dah hancur . haishh
ni kes cikgu aku sayang sangat kat anak murid dia sampai bagi homework banyak2
thank YOU ye cikgu . jasamu dikenang :)

pape pom , esok aku nak pegi menyibuk dekat reunion bebudak sk kg sireh .
memang takde tempat lain kalau buat reunion , KBM  la jawapnya
mesti esok ramai duk menyemak kat sana , confirm parking full .
aku memang suka menyibuk , busy body la kau ni #
busy body tu kan caring namanya . korang ape tau . HAHA !
aku jugak takde reunion untuk bebudak skpp .
pandai rancang , tapi tak confirm bila nak buat . geram betul aku
aku rindu giler dekat bebudak tuu , terutama kawan baik aku .
hey awak , tak ingat aku dah ke ha ?
aku sedih sorang-2 skolah dekat sini , tersesat weh .
tapi nasib baik ade mukabuku , dapat jugak aku tau perkembangan terkini .
bagus jugak berFACEBOOK ni kan ? tak sia-2 aku buat .
lagi aku sambung , lagi sedih aku rasa . rindu zaman muda-2 dulu.
lebih baik aku cauuuu dulu , baibai :)



   cuti membuatkan aku teringat dan rindukan seseorang ,ni baru sehari bercuti . haha !
                                                                            I MISS U -,-

Tiada ulasan: