»

19 November 2011

budak penyibuk

aduh ! sape la yang suka menyibuk tu ha ?
haha , muka tebal betul aku nieh . tapi aku diundang okay :)
best jugak pergi menyibuk reunion orang lain .
aku tengok bukan ramai pom yang join reunion tuh .
nasib baikk , tidak malu aku beb ! hee

seperti yang dirancang aku pergi ambik budak aida nieh dekat rumah dia dalam pukul 11.00 tepat
tapi tutt2 aku dapat msg dari aida , dia suh aku ambik lambat sikit . haishh -.-
nasib baik aku ni baik . HAHA !
lepas tu pergi rumah dilla pulak , lepas rumah gira pulak , lepas tu baru pergi rumah kb mall.
lambat betul nak sampai , nasib baik jalan tak jem . ngeh3

lepas tu aku ikut je dorang jalan , yela kan aku ni kan penyibuk jew :D
tumpang duduk mcD kejap . sambil tunggu kawan dorang . aku jugak tak tunggu sape-2
haish rugi aku tak bawak benda tuh , lau tak boleh curi wifi . ahaks
ramai jugak aku terrrserempak dengan bebudak yang aku kenal .
budak-2 kelas aku pom ramai pegi .
aku tak tegur sebab dorang tak tegur aku , nak cakap aku sombong ? cakap jelaa -,-

kuat betul aku ronda dekat kbm tu , dari underground sampai tingkat last aku ronda.
hajat nak beli baju tapi , apesal eh baju besar sangat . dah la kena sound dengan makcik jual baju
nak jual baju sangat , aku tanya dia sound pulak . haha , confirm kedai tak laku .
huhu , hilang mood aku nak beli baju . tapi nasib baik dapat beli satu pashmina . yeahh
aku ade hajat lagi tau tak . aku nak beli selipar , tapi aku tengok macam stok raya taun lepas jew . haha
jimat duit aku , alhamdullilah ..
novel aku tak beli pom , tengok saje jew dekat kedai SMO dan POPULAR
aku tak beli sebab novel yang aku baru beli tak habis baca lagi . save bajet :D

aku jalan punya jalan , terserempak dengan bebudak skpp . aku tak tegur pom
sebab aku bukan kenal sangat , dia tak sekelas dengan aku . ape lagi buat macam tak kenal . hee
ramai yang pergi dating , bahagia la tuuu ..
banyak kali jugak aku terserempak dengan tutttt . haishh -,-
lepas makan-2 , nampak gayanya dah boleh daa nak blahh .
jam pom dah nak dekat kul 3.30 . duduk rumah dilla jap , pukul 5 baru aku balik .
lepas tu ayah aku ajak pergi SMO dengan ceria , cari barang dia la tu . tapi takpe dapat upahh . haha
pukul 6 baru sampai rumah , penat weyhh . panjang betul story pasal kbm nie ..

yang paling aku tak boleh lupa , naik lif yang seram . aku ingat dah terperangkap .
slow motion punya lif , luruh jantung aku . haha !
kat rumah dilla ada pulak kejadian aneh berlaku kat budak aida, kan aida ?
i keep your secret (jangan marah aku ) , tu la sape suruh cuai sangat . kah3
gambar tak sempat nak ambik , aku malas nak bergambar . tambah-2 sibuk duk sms dengan tuttt .
 baibai ...

p s : aku bangga jadi penyibuk dan mula rindukan tuttt . punah bahasa asyikk guna tutt jew .   
         thank you awak :))

6 ulasan:

KamKim berkata...

tuttt? sape tu? nk tahu bleh?

cik lollipop syada berkata...

TUTT lah ..

KamKim berkata...

oww tutt.. bagus punya jawapan.. :)

cik lollipop syada berkata...

sesuai dengan soalan . haha !

KamKim berkata...

haha.. xsesuai pon..

cik lollipop syada berkata...

suka hati lah . tu jawapan saya . haha