»

8 November 2011

aduhai raya !

huh ! memang tiap kali bila tiba raya memang tak best
setiap kali raya memang boring .
aduhai nasib . haha !
raya haji a.k.a raya qurban . haish lebih senang raya lembu jew . xD !
tiap tahun memang tak meriah pom , sambut dengan ala kader jew .
raya qurban sama macam raya aidilfitri , aku raya dalam mood jiwa kacau .
mana tak nya malam raya ade ke patut aku baca novel duk jiwang ? haha .
alhamdullilah dah selesai baca novel sekebun bunga cinta . novel pinjam jew ni
best la jalan crita dia . macam uiiii sedih . dah cinta tu cakap la cinta kang xpasal-2 laki tu jadi milik orang
blablabla #  tu crita dalam novel tu okay . perghh jiwaku semakin kacau

tambah-2 dah takde orang aku nak borak-2 skang ni . i'm alone again .
 haish bosan betul duk rumah sorang-2 . wowottt
pape pom i love you always (tak berkaitan) . it never changes . okay guys
 aku nak berjiwang dengan novel AKHIRNYA AKU KAHWIN pulak .
ni novel pilihan rambang aku . aku cari novel BILA CINTA tapi takde pulak stok dia . geram -,-



tengok cover novel tuu best jew . aku beli sebab tertarik dengan cover dia , cover FB tu beb !

baibai

p/s : entri entah pape . sory saya takde mood :D

Tiada ulasan: