»

7 Mac 2012

tiga bulan . bulan tiga

hello and hi readers . lama kita tak betemu kan .. ayat bajet : D
haha , kemana saya menghilang ?
eh eh , saya dengar ada orang rindu saya jew tu ... betul ke ?
aku memang tak habes habes perasan kan >.<
perasan takpe , jangan LARA sudahh  . heee



semenjak masuk bulan tiga ni kan , ia bermaksud sudah tiga bulan aku jadi junior senior dekat sekolah . 
nama aje senior tapi perangai macam ..... okay lupakan . xD !
oh ya ! kelas cemerlang dah start minggu ni . aiyaya saya balik pukul 6 petang tau .
dah la pagi tu ade exam . memang penat giler .  stresss .
nasib baik takde kelas malam .
start bulan tiga ni semakin busy la aku . setiap hari ade kelas tambahan .


ahad hingga selasa > kelas cemerlang . 4 hingga 6 petang .
rabu hingga khamis > kelas tambahan .  2 hingga 3 petang
jumaat > kelas tambah tambahan . 4 hingga 6
sabtu > kelas tambah tambahan . 11 hingga 2.30 petang .


padat kan jadual kelas tambahan aku ? tapi cikgu best best . ohooo
terutama cikgu kelas tambah tambahan . aku cakap cengini sebab aku sendiri yang tambah . that's mean tuisyen dekat luar .
yang paling best saya dapat gewam kawan baru . wehaaa !
lepas balik tuisyen hari jumaat confirm aku jumpa bestie aku , aida . jodoh la katakan . haha !

oh hari tu ade motivator datang sekolah aku ..
at first , kelas aku tak terpilih utk dengar ceramah berbayar ni sebab kelas kita orang kelas budak baik .
tengok kelas sape kan >,<
oleh sebab , dewan dekat dengan kelas aku .
 kita orang mengambil kesempatan untuk mencuri dengar dari atas . haha .
lepas je rehat , cikgu suruh turun pergi dewan .

aku masa ni pening sikit . lepas duduk tu , aku tengok dia ni buat macam silat.
lepas tu baca ape ntah , jujur je aku takuttt . yelakan , anehh je .
dia pandai buat magic show laa . masa ni aku dah tak takut sangat . haha
satu lagi dia potong nenas dengan pedang ala - ala ninja gitu , aku tak tengok part ni dengan dia hentak pedang dekat tangan . bedarah weiii
kawan aku cakap , apesal muka muu pucat je wey ? muu xleh tengok bendo bendo ginie ko ?
haaa , tengok tu kawan aku caring kan ? xD

encik motivator ni pandai baca firasat orang lah . hebat betul
dia cakap dia pandai tengok sama ada perempuan tu masih suci ke tak . 
tapi yang tak boleh blah , masa part dia buat ala ala menggoda gitu .errr ~

masuk slot dia cerita pasal dia memang sedih giler . 
memang susah lau orang tu mudah touching macam aku :)
part ni ramai yang menangis . insaf la tu konon . hihi .
dalam hidup aku ni first time aku tengok motivator sampaikan tengkak berdarah sebab suara pecah .
dia muntah depan kita orang tau . huhhh , saya tabikkk lah encik motivator .





ni masa motivasi Dr . fakrul razi .  sape dapat cari aku , aku belanja coklat sposen . cikgu aku cakap coklat dapat tambah tenaga tau . so , bila belajar kita takkan mengantuk . HAHA !



okay , aku dah malas nak taip . 

baibai , love you .
3 months :)

Tiada ulasan: