»

17 Februari 2012

sedih tapi happy

assalamualaikum guys :)
lamer bebenor eden tak menaip * ohok , menaip tahap siput sedut >.<
rindu wey dekat laptop nieh . 
macam tak normal pulak ada perasaan rindu dekat benda kan ? lalalala ~

eh eh , kelas aku ade budak baru . datang dari KL pulak tu 
yang paling aku tak sangka . rumah dia dekat giler kot dengan rumah aku .
satu lagi , muka diaa . ya ALLAH sejibik , opss sebijik dengan muka kawan aku .
seriously aku ingat kawan aku masa mula mula dia jejak kaki masuk kelas aku .
memang sah la bukan kawan aku . cakap pom dah lain bahasa . 
wehaaa , lau aku cakap dengan dia . bahasa aku bunyik macam lawak . Hikhok
okay okay lupakannn . blushing *

ouh aku baru ingat yang ustazah kita orang dah kena tukar sekolah .
memang masa ustazah cakap , aku rasa separuh jiwa aku pergi .
hurmmm , dengar khabar ustaz yang ganti . 
aku taknak ustaz , aku nak ustazah .. mengade >.<
lepas tu kan , PK KO dan PK HEM pom tukar jugak . 
lelaki jugak yang ganti . aishhh ! 
malas nak merepek panjang-2 pasal nieh .
aku sedihhhh tahap nak menangis teresak esak ..
geng aku ada bagi hadiah yang tak seberapa dekat ustazah . 
hadiah kecik tapi berharga . Hikhok
kelas aku pulak an bagi hadiah frame gambar , gempak lah idea korang .
tapi gambar aku macam alien jew aku tengok . errr

HABIS PART MUKHADIMAH



sebenarnya aku happy happy sangattt hari ni .
kau punya pasal lah nak happy pom . winkwink
bukan ape aku dapat benda yang aku tak jangka .
masa aku balik sekolah hari tu , kejadian ni dalam kereta .

aku tengah bukak tutup pintu kereta sambil menghalakan muka dekat aircond .
 (masa tu aku tengah panas =.=)
masa ni on the way nak pergi post surat . ayah aku bagi satu kertas .
dekat kertas tu terselit IC aku . nervous giler masa ni .
then , aku baca . wahh nama aku , tapi apesal nama aku ?
alamak ni macam geran jew . aku ingat geran tanah tapi geran ego S jeww . haha , xD
tapi  nama aku tu beb ! aku tergelak sampai ke gusi . * part sampai gusi aku tipu sunat 
tapi warna pink . lantak la kan warna ape pom . rezeki jangan di tolak . 
tapi sayangggggg , aku TAKDE LESEN . Hikhok -,-'
sape sape yang ade lesen , meh la aku nak pinjam . banyak la kau ~

semalam jugak . lepas beliau balik dari KL
beliau cakap beliau beli something kecik tapi berharga dekat airport .
alamak ai , comell .  nak tahu ape ? seutas tali rantai . jap jap rantai seutas ke ? 
 lau aku bagi tahu kakak aku confirm dia jeles habess . phewww ~
tapi kakak aku ni baikk kott . sampaikan dia bank in duit dekat aku . 
dalam hari yang sama pulak tuu . sayang jugak dia dekat aku >.<
cakap pasal dia , aku rasa rindu menggunung pulak . tetibe *

kesimpulannya : tahun 2012 adalah tahun aku murah rezeki . alhamdullilah ..

amaran : ingat !! rezeki adalah ujian Allah :))


dah habis baca ? sila tepuk tangan . puk puk *
saya sayang FAMILY saya ketat ketat . muah kiri kanan . (eww gewdik )
Awak yang tengah baca ni pom saya sayang jugak tau . awak terasa ? lantak awak lah . peaceee


Baibai , love you .


Tiada ulasan: