»

14 Mac 2012

sweat , opss sweet .

hai readers , yang typing error tu aku sengaja buat .
hek eleh , nak cari publisiti murahan >.<
eh , ape cer perli diri sendiri ?

okeys , semalam semua tengah gempak tengok vanilla coklat an ?
atoto sweet giler eh dorang . 
tu la kan , sape nak sweet cam amir dengan zara suh parents korang carik jodoh untuk korang okay .
confirm lah bahagia , err =,= .
semua bahagia ke ? oh , sorry i don't know about this .
yupss ! i still young okay . bahasa mudah " saya masih budak " . Hikhok 
ape lah aku mengarut nieh . .

# jodoh hak Allah okay .


gambar ni cik google bagi dekat aku . nahhh ! ambik buat cuci mata . aww 



oh my , tadi tangan aku gatal edit blog .
so , aku dah tukar header blog .
new look , new style . yekss :)
sebenarnya dah lama aku nak tukar , last year lagi .
sebab kawan aku yang sorang tu , dia cakap header aku macam budak budak .
aku terasa okay >.<


rasa macam pelik jew blog aku . weehaa , K bye .

Tiada ulasan: