»

23 Januari 2012

maaf , saya obses

hi awak di sana dan disini ( sambil melambai lambaikan tangan ) ohokk *
lama an aku tak update .. ni nasib baik cuti raya mandarin .
ada masa terluang jugak untuk aku -.-
tapi asal eh cuti lama sangat ? seminggu derr ..
cuti lama homework pom banyak la wei .
orang dah bagi cuti tu bersyukur laa . yelah yelah .. 
confirm kena ganti .. macam berhutang pulaks . wehaaaa !

okays , ape cerr sekarang guys ? takyah story lah .. aku taknak tau pom .
orang saje jerk . haha , xD !
euwwww .. gedik kau syada ..

semalam aku pergi kedai buku . errr >.<
biasa la an budak sekolah , takde buku tak sah jadik pelajar cemerlang  .
mesti korang pom busy nak pergi kedai buku kan ?
macam tau tau jew aku nieh . abaikannn .
so rutin awal taun aku macam biasalah ,
pergi beli buku latihan banyak2 . buat nya tidak .
macam form3 haritu . beli awal tahun macam tu ,
 akhir tahun pom macam tu jugak lah .. bersih berseri
last last aku bagi dekat cousin kesayangan aku ..  phewww ~ teruks

tapi insyaALLAH tahun ni jadik hitam buku latihan tuh .
akan ku buat akan ku buat ... haha :)
macam hangat hangat tahik ayam pulak . sorry to say ~
walaupun jijik bunyinya .. tapi itu pepatung pepatah okay .. winkwink
nasib aku tak berapa baik semalam . orang ramai giler . nak pilih pom pening ..
sampaikannn aku terbeli benda yang tak patut ..
sebab aku GERAMMMMM !!!





ni la padahnya lau orang tengah gila ! haha .. 3 novel skali beli ?
bila la aku boleh baca ...menyesal pulak tak beli novel bila cinta ...
ingat tak yang aku cakap habis stok dulu ?aku tak beli sebab dia nipis .
serba salah nak baca . xD ! eh eh aku tak baca lah  .. aku beli dan simpan ..
aku suka beli novel yang cap kaki novel .. yang cap prima kurang sikit sebab ayat dia tuh .
 mak aii jiwang sangat . aku tak seberapa nak paham .. jujur saja tak paham langung ..
cap kaki novel sesuai dengan budak  yang baru nak start baca novel  macam aku ... lalalala ~
tapi kan bacaaan novel di haramkan  buat masa ni ..lepas spm baru boleh baca ..
macam takde pekdah jew beli benda cam gini
maaf , saya obses >.<




ni jew benda pekdah yang aku sempat ambik .. yang lain dah habis stok . grrr ~
pilihan terhad bhai . ohooo



soalan cepumasss 
kedai buku manakah yang jadi mangsa aku seterusnya ? jawab cepattt ..


amaran keras : jangan tiru aksi di atas . jika anda tengah marah atau sewaktu dengannya . .
sila balik secepat mungkin dan duduk rumah diam diam ... Hikhik


3 ulasan:

Lynn Damya berkata...

haha, kan dh terbeli 3 novel..sy mmg xboleh baca novel, better komik sbb sy suka tgk gambar, boleh nagis oO..haha :p diz year SPM ea? wah, good Luck ye, hihi

cik lollipop syada berkata...

haha .. komik pom syada layan jugak . tapi tak suka sangat .. thanks lynn . terasa tua pulak jadi budak spm. hoho

Onitsuka_hana berkata...

bagus2 budaya membaca :)