»

3 Januari 2012

sekolah ! sekolah !



hai awak disana dan disini . stop mengarut !
ari ni hari first sekolah . btw , semalam dah sekolah . aku pergi daftar untuk form5 and amik buku teks . banyak gilak . heee
yang aku geram , janji pukul 8.30 , tapi kawan kesayangan aku datang pukul 9 lebih . 
haiiyaa . sabar sabar


tapi an hari ni aku tak pergi sekolah . huhu , rasa besalah nyerr >.<
semalam aku pergi klinik . OMG . mata aku pedihh .
lepas tu , doktor cakap kena pergi jumpa pakar . sakit mata aku bukan sakit mata biasa .
actually aku tak nak pegi , aku nak g sekolah .
uwaa , kena paksa dengan mama . 

banyak jugak ujian dia buat kat mata aku . pening kepala aku .
test baca huruf ABC pom ade . dia nak uji rabun kot .
lepas tu pergi dekat ... alamak aku lupa nama benda tuu . buat buat tak tahu =.=
dia benda macam scanner gitu . 
alhamdullilah mata aku normal ..

doakan aku sembuh ye korang . insyaALLAH :))


nota kuku : apesal semua doktor ni baik dan peramah eh ? cair aku di buatnya . xD

1 ulasan:

Lynn dAmya berkata...

hai syda, bz ye dh masuk sekolah~ btw, nk bgtau ni link bru sy :)
http://blogsedihbanyak.blogspot.com/