»

30 September 2011

projek POP

aha ! arini berpeluang lagi aku update blog walaupon tengah busybusy dengan projek POP
sebenarnya ini hanyalah projek folio PRINSIP PERAKAUNAN . yeah !
nak buat benda nieh memang tidak dinafikan lagi amat terlalu dan paling susah . opss , tatabahasa fail -,-
aku dah cuba buat tapi ntah kenapa asyik fail jew imbangan duga
 frust betol aku :)


so , pada hari jumaat yang lalu aku rasa rimas lemah dan serabut duk pikir benda nieh then terwujudlah planning nak buat study group dekat rumah cik aida .
study la sangat . HAHA . alhamdullilah semua benda yang aku buat termasuklah imbangan duga , penyata pendapatan (benda paling aku pening sebab salah calculation jew) dan kunci kura-kura semua seimbang Alhamdullilah , mission complete .
ni semua study group punya pasal . kalau tak, aku takkan siap buat benda nieh maybe akan di beri kerepek percuma oleh teacher kesayangan . weeee


cik dilla berhajat pulak nak pegi rumah cik ainul . dekat jew rumah cik aida dengan rumah cik ainul nieh .
jalan kaki pom sampai . bukan ape cik dilla nak kenal sangat rumah cik ainul nieh . aku takpe dah kenal sejak dalam perut lagi sebab dia tu waris aku . xD !




         gambar ni , aku snap dalam hutan jalan nak pegi rumah cik ainul dan dekat dengan kubur 




jalan punya jalan lebih kurang setengah jam * melenggang ke ape ? jauh la weh . hukhuk
sampai jugak rumah mak sedara aku nieh a.k.a rumah cik ainul . aduhai dahaga bet0l !




                                                                          lokasi : di rumah cik ainul .




lepas  terjah menerjah rumah cik ainul , tiba masanya pulak dorang pergi rumah aku.
kebetulan rumah aku ada buat open house sikit . kepada yang tidak dijemput sorry molly lah aku tak sempat nak jemput sebab aku tau korang takkan datang pom .


sedang elok dengan perut yang lapar . lepas study kita digalakkan makan , baru fresh . tak ngantuk gitu .
pic dorang dekat rumah aku takde dan masih menyemak dalam HC aku tuh . malas meyh nak upload




nota kaki : ILY . my love just for you <3 . hee (:

Tiada ulasan: