»

17 September 2011

sedetik nafas berlalu

wowowot ! akhirnya tercapai jugak impian aku nak keluar bersama orang tersayang . HAHA . kawan aku jew . tapi aku sayang ketat-ketat dorang nieh * membodek sekejab . so kita orang plan nak buat hari ni , hari jumaat yang indah . sebenarnya motif aku nak pergi beraya rumah cik dilla . tapi kawan-kawan aku pulak tambah plan nak pergi jalan-jalan sambil menenangkan jiwa yang lara ni dekat .... * rahsia sikit . kebetulan pulak dekat dengan rumah cik dilla . hee :)

sebenarnya hampir tercancel plan kita orang tu sebab ayah aku ada kerja mendadak dekat kl . nasib baik kejap jew .. alhamdullilah .. so , aku minta papa tersayang tolong hantarkan dekat rumah cik dilla , nasib baik aku tak sesat . tak ingat pulak jalan rumah cik dilla nieh . HAHA .

dalam 10 minit gitu aku dekat rumah cik dilla ni , kita orang pom bergerak ke lokasi . jalan kaki jew sambil bersenam . muahaha . tiba2 sampai jew tempat yang dituju kaki aku berdarah kot * sikit jew , sebab pakai kasut . pedih woooo , tak boleh nak jalan . sebelum tu aku pergi timbang berat badan dulu . HAHA . berat aku turun , aku nak ucapkan tahniah kepada cik aida kerana berat badan beliau sudah naik . tahniah ! . aku ni bila pulak . ngee ~

lepas tu aku dah tahan lagi dengan rasa pedih ni , so aku ajak cik dila , ainul pergi beli slipar dekat kedai oasis . haha . boleh tahan la slipa yang di pilih oleh cik aida . cun gitu . murah jew bab kata cik dila . * aku tak pandai nak pilih sebab rambang mata :D

then singgah pulak SMO , teman cik aida beli barang . tertengok pulak novel , terus jadi gila . aku bukan baca sangat pom , pandai beli jew . HAHA

aku baru teringat yang aku tak makan lagi , patut la jalan pom tak betul macam orang gila . yeah ! jom pergi order makanan . bau dia pom menusuk kalbu hidung aku sudaa . 




                                      ni semua aku yang blanja , tapi duit sendiri yang baayar . ahaks !



                             pic yang keempat tu la orang yang tengah kebulur . haha * muka lapar

aku makan cepat sebab tak selesa dengan makcik kat sebelah asyik duk tengok kita orang jew , makcik tak puas hati ape ni ? . lepas siap makan , ada banyak tempat lagi nak terjah ni . cik aida nak cari apple , cik dilla nak cari mee sedap , cik ainul nak cari pencuci muka . aku just ikut , taknak cari ape-ape . blurr dengan kaki yang pedih . auww !

sebelum tu aku pergi  kerat tali jam dekat kedai jam .




                                                               rolex vs espirit ( jam mahal cik aida )


aku bekenan lah telefon cik ainul punya nih , cute jew . geram nak lempar kat dinding . xD !

                                                                                TOUCHberry :)


barang yang nak di cari semua dah dapat . pening woo ronda2 carik barang dorang nieh .


 
                                                                  terhenti sekejab langkah ku . penim


boring sudah jalan-jalan so aku decided nak balik , sebab aku ada acara lain pulak . sebelum balik singgah pulak rumah cik dilla untuk menikmati hidangan air sirap yang ummmm sejuknya . HAHA  :)



                                                       masa ni tengah berbincang masalah negara .
      
best jugak duk bawah pokok sambil merenung masa depan , harap semua akan bahagia yer nanti , aku tak bahagia pom takpe . sebab aku suka tengok orang bahagia . weee



     bersama slipar yang masih berbau kedai sambil menunggu kedatangan ayah tersayang . chewahh !

nampaknya ayah ku pom dah sampai , so aku kena blah dari rumah cik dilla sebab ada acara keluarga dekat rumah mak sedara . kat sana aku sumbat pulak mee kari . kenyangkenyang . rezeki jangan ditolak . lepas tu pergi pulak KBM . entah pape ramai giler . parking penuh . huh ! .  ape lagi petanda untuk balik ke rumah . home sweet home <3


nota kaki : terima kepada anda semua kerana sudi menemani saya seharian suntuk . thank u friends

Tiada ulasan: