»

1 Oktober 2011

Alamak !! dah PECAH

first entry untuk bulan oktober . okay kita abaikan yang ni

eh korang aku ada rahsia ni , nak tau tak ? tapi jangan bagi orang lain tau okay . aku kan ----------
weh rahsia mana boleh bagi tau . nanti tak pasal-2 kantoi . wowowot

so dari penilaian aku la , rahsia ni boleh tersebar dengan cepat macam pos laju . nama lagi lajuuu kan ?
confirm mompem la laju macam kereta evo . ape kebenda aku nieh :)
aku pikir punya pikir keluar idea nak buat diagram supaya korang paham macam mana boleh tersebat
jom kita terjah , terjah jangan tak terjah . HOT gitu ~






cer korang teliti dan tengok , betapa mudahnya rahsia ni tersebar kan .
walaupun orang yan first tu dah pesan 'Jangan bagitahu orang lain tahu '
kalau semua dah guna ayat tu confirm la tersebar . apa yang pasti anda pernah kan ?
mesti yang diagram warna pink tu suka bergosip . xD !

laki dan perempuan pom same jew , gosip tetap gosip
orang yang digosipkan tu untunglah , ader orang yang caring pasal dorang
yang paling best dapat pahala free-2
weh aku pom nak . gosip la banyak-2 pasal aku yea :)
aku dengan rela hati izinkan . weee


Baibai . ILY <3



Tiada ulasan: