»

27 Ogos 2011

kenapa harus begini ?

hoho , keboringnan melanda di selepas sahur . yeah ! orang lain tengah tidur lepas sahur tapi aku ? update blog la . tak terlelap pulak mata ni . HAHA !
yess . raya dah tak lama . just tinggal dua hari jew lagi . insyaAllah kot raya hari selasa , lepas raya merdeka la pulak . asyik ingat raya je eh . aku pom ingat raya jew . raya membuatkan semua orang jadi kaya .wee

raya dah dekat ? persiapan aku pom tak siap lagi . takde mood raya tahun nie . sedihsedihsedih
yeah . ari khamis aritu last skola kan ? last untuk sesi bulan 8 . masa hari khamis aritu pom aku dah takde mood nak belaja , cikgu aku tetap rajin nak mengajar *pemalas . time kimia tengah sy0k duk blaja tetiba jew ada pengumuman yang begitu merdu
ingat nak buat club BUA lepas masa kimia . alah ! cikgu ni potong line ar .
dia pegi buat pulat majlis ucapan hari raya masa tu .  tapi best pulak dengar ucapan dari cikgu2 ni . kuikui .

dan hari tu jugak la aku bermaaf maafan dengan kawan-2 aku . nak tergelak pom ada sebab tak penah buat . haha ~
orang lain semua dah balik tinggal budak kelas aku jew belum balik lagi . ada dah yang balik , yang tuu nak  kejar buat biskut raya . 
sayu jugak hati aku . untung aku ada kawan yang baik pastu lawak . aku harap semua ni akan kekal .
okay cukup ! bai .
                               




                                        AWAK !  jangan pernah berubah


p/s : entri yang memb0ringkan :)

Tiada ulasan: