»

25 Ogos 2011

terharu :)

yess ! alhamdullilah dapat jugak akhirnya aku update blog dalam bulan ramdhan . walaupun perut aku tengah bernyanyi riang tapi aku tidak sia siakan . aku update jugak blog nieh utuk memenuhi slot ramadhan . muahaha
cakap pasal ramadhan ni , aku rasa ramai kot yang tak cukup puasa . oppps ! kita abaikan hal tu .

hey korang ! baru-2 ni aku ada dapat benda . benda ? bukan hadiah la , tapi something special bagi aku yang orang special bagi . wah :D gempakgitu * . aku tak penah dapat benda nieh melalui cara nieh . kan special tuu . anda jangan jeles ~

nak tau ape yang special sangat tuh ? haha . jeng3 . tekan bawah lagi ye 
.
.
.
.
.
.
.
.
.


                                            HA ! ni dia kad raya . special kan ? haha

sorry la saya ni DARAk sikit . orang dapat kad raya pom takde lha sebangga aku . aku bukan ape , aku bangga sebab tak penah dapat kad raya ni . lebih-2 lagi kad ni di post dari jauh . shah alam tuu . yeah ! bangga nyer aku . haha

eh korang ! aku dapat benda daripada orang special tau . jangan pikir bukan-2 , kad ni bukan daripada pakwe , makwe aku . sebab aku ABC (aku benci cinta )  *eloksangatlatu . yeah kad ni datang daripada cikgu aku ! saya sayang teacher saya . saya rindu teacher saya . masa dia mengajar kat skola aku takde pulak aku nak rindu , nak sedih cam gini . huh :) . apa bangang nya aku ni .




                                                ni la part paling aku tersentuh . sedih beb !


saya nak post balik , dah takde masa dah . alamat cikgu pom takde . hee * jujurla aku nak save bajet sebenarnya . teruknya aku . HAHA ~ semua budak kelas aku dapat jugak benda nieh .
tapi pape pon saya nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin kat cikgu . ucapan ? takde kot . aku tengah kekeringan idea nieh . idea tak datang pulak time2 puasa . mungkin next post idea datang mencurah curah . weee :]


 nota kaki : saya tak penah dapat kad raya yang datang dari jauh , selalu dapat kad raya face to face      jew . JIMAT cernat amalan mulia .




Tiada ulasan: