»

31 Julai 2011

first time

wah dah lama tak update blog..terasa rindu la pulak dekat blog yang berhabuk ni
bukan baru lepas update ke semalam  ? haha


okay , masa hari 29 hari bulan enam  opss ! maaf bulan tujuh ye ,aku pergi makan angin kat kl .eleh pegi kl jew.orang pergi luar negara pom tak kecoh macam kau.
itu dorang ,ini aku punya cerita ,so suka hati aku la..peacee :)


berdasarkan tajuk aku tu FIRST TIME ...eh baru pertama kali ke aku pegi sana ? tu bukan maksud aku .aku g kl dah berpuluh-puluh kali suda..jangan salah paham ok..tapi yang FIRST TIME ni adalah aku naik pengalaman aku naik flight .maaf saya budak darak . mesti korang dah naik beratus-ratus kali daripada aku kan ..tapi aku tak kesahh pom dengan korang *nampak beno nipunya...sumpah aku jeles sebab ayah aku naik tak ajak aku =.=


so skang giliran aku pulak cuba naik benda nih .


                                                   ini  dia  tiket flight


 sorry ! nama pendek sahaja .nanti korang buat ape-2 pulak kat nama aku .privacy :)


hari tu aku terpaksa bersengkang mata bagun awal ..sebelum pukul 8.15 aku dah kena ada kat sana ..
leceh betul ~


               tengah tunggu flight aku sampai kat airport pengkalan chepa (PC)


aku nak bersarapan pom tak sempat kat rumah .so ayah aku decide sarapan kat airport jew.
nak kejar masa .masa itu emas..haha


aku ingat tak kena guna kudrat yang bertenaga ni 
tapi last-2 helikopter aku tak park dekat pintu masuk.
ceih penat dah la jauh ..menyusahkan ~






                                                         jauh gilak !




masuk dalam tu .pramugari dia cun tau  ,tapi malang sombong .pergh! tu pramugari melayu 
tapi pramugari india tak sombong pulak , dunia sudah terbalik 
jangan sombong-2 tau nanti mati tanam sendiri korang banyakkan kemanisan dalam senyuman kurangkan kemanisan dalam minuman 
nanti tak pasal-2 kena diabetes..xD 


                                     the end ..cik loli pergi dulu ..bye-2


p/s : sumpah naik skali mesti nak naik lagi ..haha

2 ulasan:

KamKim berkata...

mesti best kan ?

cik lollipop syada berkata...

best la jugak . dapat pengalaman baru :)