»

13 Julai 2011

lelaki kenapa ni ?

kenapa erk laki suka mainkan perasaan perempuan..dush ! 
sesetengah jew kan ? lau semua kesian la kaum hawa merangkap kaum saya..grrr
saya pom tak paham ape la yang org laki nak sampai sanggup buat camtu
kesian lol kat orang yg pernah kena..actually bukan aku ok ~ (saje buat topik nak update blog )
kenapa aku tak penah kena ? *gila ke ape nak kena *

tapi ape sebab org laki buat camtu kat kaum hawa ni ?
tak kesian ke korang kat diorang..ape pom xboleh ~




                                     sekadar gambar hiasan (aku pau kat google )

memang tak dinafikan lelaki boleh bukak EMPAT cawangan..tapi ramai yg salah tafsir..aku pom tak tau ape yang diorang pikir..kalau kawin EMPAT takpe..tu kan sunnah NABI..tapi yang aku tak stuju dalam couple a.k.a bergewe pom sampai nak empat malah ada yang lima enam tujuh dan bla bla..ape dorang buat sampai dah dikatogerikan sebagai uncountable group *lantak lah group ape*..ke korang buat macam stok ? jahat punya orang..xD !

memang dalam islam couple tu haram tapi ramai yg couple ape kes ?..haram la sebab lau couple tuu suka dating tempat gelap..whatever !!.tp cikgu saya cakap la lau nak couple tu pandai2 la jaga diri..jaga batas pergaulan..jaga pelajaran..lau pasangan macam ni aku tabik la beb ! korang memang gempak ~ 

tapi ape sebab hah dorang khususnya lelaki buat macam ni ?

saje je nak isi masa lapang (laki)..aiyark  
korang ingat perempuan ni macam teddy bear ke ? guna ayat baik punyer sampai kaum hawa boleh     tertarik..fuyoo~ terer kamu lelaki..kepada kaum hawa BEWARE yee :)

sebab kaum hawa pom sama cam laki.suka mainkan perasaan orang
aku pom setuju..haha *not me*..senang citer laki dengan perempuan sama jew kan ?laki mainkan perempuan..perempuan mainkan laki..baru adil kan..haha..tapi yang tak adil sebelah pihak jew yang kena, sebelah lagi jadi mangsa..ape pom sabor je la ..sabar kan ujian Allah




kaum hawa ni lembut sangat * aku rasa aku tak *
Allah cipta kaum hawa dengan kelembutan .betul tak ? tapi tak bermakna orang laki boleh tindas kaum kami..cer try pikir jika anda ditempat orang yg ditindas ? bukankah sakit..jeng3

                                       berfikir boleh menajamkan minda :|
saya rasa dah cukup kot..tak perlu la nak panjang2 kan :D 
kehabisan idea suda

P/s : satu entri yang tak boleh blah..ape yang ku tulis jangan ambik hati. 
        entri ni takde kena mengena dengan kisah aku..PEACE :)) 

10 ulasan:

Kimi Gazer berkata...

laki ngan pmpuan same je kan ?
so, lg baik xpyh couple.. tunang je... xpon kawin terus..

cik lollipop syada berkata...

lebih kurang sama . laki ngan ppuan yg playboy n playgirl yg sama

kawin atas jodoh parents ? mcm hakim bieber .haha

Kimi Gazer berkata...

makwan la.. hakim bieber baik.. berani bersumpah..

cik lollipop syada berkata...

malang sape jadi gewe makwan.tak setia .lebih baik single ..haha

hakim biber juruh sikit .

Kimi Gazer berkata...

rileks la.. makwan pernah dipermainkan oleh playgirl la tu.. so, dia nk balas dendam kat perempuan.. dia jadi playboy.. sokong x??

cik lollipop syada berkata...

mana boleh camtu
dia nak balas , dia kena balas kat girl yg mempermainkan dia .balas kat org lau kesian kan org tu.manatau girl yg hendak dibalas tu setia .

Kimi Gazer berkata...

jangan la marah kat sy.. marah la kat makwan..
org lain yg wat kesalahan, org lain yg kena mrh.. huhu..

cik lollipop syada berkata...

eh ! sy xmarah pom kat awak
hoho , just cakap

Kimi Gazer berkata...

oww.. tersalah tafsir rupanya..

cik lollipop syada berkata...

haha . lain kali jgn cpt terasa