»

14 Mac 2013

Kat mana nak dapatkan TOMATOX di kelantan ?


Assalamualaikum !
nak mintak tolong boleh ?
sure la boleh kan ? Hihi

okay okay .
syada nak mintak tolong sikit .
sape sape yg tau kat mane TOMATOX ni jual kat kelantan ?
area kota bharu .
senang sikit nak pergi beli . Hihi

syada dah banyak survey pasaraya pasaraya yg berdekatan
tapi semuanya jwb " tomatox ? produk ape tu ? "
boleh pulak dorang gelak . cehhh

actually , kedai online banyak je jual
tapi kan syada malas nak bank in duit .
tambah tambah tak pernah beli online .
Haha



ni produk nyer :)



tolong yer kepada sape sape yg tau .
Thanks >.<

2 ulasan:

Cik Pensil berkata...

teringin eh ? pensil pun tak tau >_<"

Dianaa berkata...

area KB? tak tahu. kat KT ni pun takde jual kot. hehe. beli je lah online. time ayah nak pi keje tu, suruh ayah bankin duit :p