»

2 Mac 2013

Goodbye February and Hello March



Assalamualaikum ! Hi you all . gedik *
Sekarang dah masuk bulan Mac .
oh myy .
bulan result . menyampahh . Haha 

okay okay .
sempena bulan Mac ni . syada pergi outing dengan  Along n Kakak .
Takde kaitan pom kan ? xD .
Haha , actually Along yg ajak syada . 
Kate nya nk shopping sampai pengsan . 
Pengsan sebab boleh buat duit keringg . Haha .
Okay memang tak lawak >.<

So , Along ajak pegi rantau panjang .
Tempat yg femes kt Klantan . iye dakk ?
sebab ape femes , sebab barang dia murah murah .
barang dari Thailand . Haha . opsss
Tapi berkualiti , same je dekat Mall .
Tapi siyesly sedih , satu barang pom syada tak beli .
sebabnya tempat tu baru lepas dilanda banjir .

Okay lepas lepak kat situ tak sampai sejam terus balik .
Padahal Perjalanan gi sane lebih dri sejam . Tak berbaloi bukan ?
So , mase otw balik . si Along neh ajak pegi kb mall untuk memuaskan hati semua pihak .
cehhhh ...

So . disini lah syada shopping sampai pengsan .
mane tak nye , 50missed call dari parents . 
syada tak angkat , sebab tak perasan . sob sob


Ni la hasil nyer >.< 










Ni Along yg kasi >.<




Rase nk pengsan pulak sebab buat entri panjang sgt .
Hahaha . kay .
Tataaaaa

4 ulasan:

KamKim berkata...

Come baju.. Pandai pilih..

Sheda Ehasz berkata...

Bestnya shopping! Lamo dok g kb mall. Hoho

syada berkata...

Kamkim :
panda sokmo eh pilih baju :D

Sheda :
Best gpo , duit habis doh ni .haha

syiela berkata...

cantik!