»

5 Februari 2012

rezeki tahun baru

assalamualaikum guys . terasa kekok nak menaip *
haa , tahun lepas aku ada join satu Giveaway nieh .
yang banner cam gini tuhh ..





hewhew , dengan bangga nyer aku cakap aku menang ! yepppi .
alaa korang tepuk tangan la sikit . haha ..
entah apesal la aku nieh bertuah sangat .. aku dari dulu lagi tak penah bertuah .
lau cabutan bertuah tu confirm tak menang lah .. ayat mintak belas kasihan -.-'
mungkin rezeki tahun baru dengan umur yang baru dengan gewam yang baru .
 yang part gewam tu buat buat tak nampak okay . sebab aku TIPU . harhar .
maaf saya takde peminat macam korang ~





tak sangka pulak nombor 56 nombor bertuah . winkwink ...
masa ari jummat lepas aku dapat text dari owner blog tu . dia cakap dia dah post ...
dannn hari rabu hari tuh hadiah tu dah sampai dekat tangan aku . cewahhh !




haa , ni dia hadiah tu . disebabkan aku hanya pemenang TAMBAHAN . aku dapat brooches jew .
tak kesah la kan ? asal benda free . cer korang fikir .
ade ke orang nak bagi benda free free nieh ?
fikir fikirkanlah dan selamat beramal .

baibai ...

Tiada ulasan: