»

27 Februari 2013

Boleh buat duit , betul ke ?


Assalamualaikum and Hi bloggers .
Tadi tengah jalan jalan dekat blog para bloggers , syada terbaca satu entri .
Entri tentang ape ?  tentang NUFFNANG .
pe benda ntah nuffnang nieh . Haha

Okay , nuffnang ni macam iklan yang kita letak dekat blog .
macam ni haaaa . klik untuk tumbesaran ..



So , tadi syada try daftar benda nih .
lepas daftar terus letak iklan ni dekat blog . Hihi
dengar kata benda ni boleh buat duit . betul ke ?

Dah ramai blogger yang dapat habuan dari nuffnang ni .
agak lumayan jugak .
ape salah nyer try skali .
sambil blogging , sambil buat duit .
sambil menyelam sambil minum air la katakan >.<

syada pom tak tahu sangat pasal nuffnang ni .
masih dalam kepening peningan ..
ade blogger yang dah pakar dalam bidang ni nk bagi tips tak ? Hihi


Awak awak ....
Jom daftar skali . Klik sini 

3 ulasan:

ANISRAHIM berkata...

Hehe selamat mengumpul wang =D

KamKim berkata...

Nok etek... :)

syada berkata...

Hee . buatlahh :)