»

24 Januari 2013

Sad

Assalamualaikum . Hoho , dah lama tak story mory pepanjang .
so hari neh , nak wat karangan skit , rindu nak wt karangan masa spm >.<
ala tak panjang pom . just nak share .
haha , ini semua poyoooo !

okay okay . nampak tajuk macam sedih bagai kan ?
actually tak sedih pom . acting jew lebih .
penyedap rasa la katakann . macam ajinamoto tu . saje nak tarik minat pembaca .
okay belagak habess >.<

btw , yang part sedih tu memang ada okay .
tadi syada nonton citer LAGENDA BUDAK SETAN 2 .
Memang tangkap feeling betol .
sedih memanjang jew jalan cerita cite tu .
lagi best sebab citer ni syada tengok dengan ehem ehem .
dengan budak handsome . fewitttt . sila jeles :D



lepas ending citer ni , syada ingatkan dah habess stakat tu jew .
tutt tutt ade lagi yang part 3 . budak handsome cakap part 3 adalah part yang last .
iye dak ntah lerrr . so kepada yang tak tengok lagi dialu alukan tengok .
best habessss ~


Tunggu untuk part 3 .
Harap harap cepat keluarr .
LOVE U BUDAK HANDSOME


1 ulasan:

KamKim berkata...

Jom tengok bahagian ketiga kat panggung wayang kbmall.,. :D