»

13 Disember 2012

Tarikh


Assalamualaikum . hari ni tetibe je rajin nak mengupdate belogg . Peacee :)
hari ni semua orang duk busy gossip pasal tarikh hari ni . ishh
bosan ! dekat FB asal semua nk update pasal tarikh hari ni ?
ape nk bangga sangat dgn tarikh tu ? bukan tarikh islam pom . 
asal sebuk sangat nak banggakan kafir punya kalendar ?
tarikh 12.12.12  punya pasal . buang masa tau tak !
okay okay . tarikh je kot . aku tak perlu over sangat =.='
kepada yang terkena , sila terasa yer . Haha

ohh , baru aku ingat . hari tu dapat hadiaahhh .
wuhuuuuu ! jeles tak ? jeles tak ?
kali ni aku dapat pc tablet pulak . Abah tersayang yang kasi .
tapi kan , tapi kan . benda gadjet cenggitu aku dah adae banyak .
mane nak letak tablet aku yang satu lagi ? netbook lagi ? 
tapi aku suka pakai laptop . besar dan senang dikendalikan . cehhhh
yelakan , yang orang punya memang sedap pakai . laptop tu kakak aku punya . Hehe




 lebih kurang cenggini la aku punya . xD
sumber dari google 



 Harap harap esok lusa ada orang bagi hadiah lagi . nampak sangat mengharap >,<
 Eh eh aku gurau je  . Haha

 bye bye korang .



Tiada ulasan: