»

13 Mei 2012

Broken Heart





Hai budak budak stalker . macam lah ade orang stalk blog kau .
eh ada okay , tu haaaa ..xD !

okay dari tajuk entri nampak macam aku jiwang kan ?
yess , aku tengah patah hati sangat .. entah kenapa la beb 
sakit hati , panas hati sangat .. asal eh ada jugak orang yang jahat macam kau !
aku marah ni , aku marah ni . asal kau ambik hak aku ha ?

confirm korang ingat aku putus cinta right ?
Haha . cintaa tu ape weii >.<
straight to the point . hari ni bersamaan 13 mei , harta benda yang paling aku sayang hilangggg ..
patut la dua tiga hari ni mata aku mengantuk jew . berkait pulakk . Hikhok
bangun tidur pepagi tadi ... tengok dekat halaman rumah .
 kat mana pulak motor aku ?
terus bukak pintu then tengok gate kat depan terbukak dengan meluas .
 cehhh , kurang asam .
haha , agak kasar sedikit . aku peduli ape kan ?
kau nak ! kau beli sendiri la wei . tak payah nak curi hak orang . 
kerana kau , dengan aku sekarang hanya tinggal kunci dan geran jew .
 ni la namanya malang tak berbau kann . 


#ceramah free

Ape ape pom . redha je lah . kau yang mencuri tu , jangan duk senang hati sangat kayyy .
Allah Maha Adil , Dia akan balas perbuatan kau . just waitt ..
Moga-moga pintu hati si penjahat terbuka dan segeralah  bertaubat  .



p/s: entri 10.5.12 terpaksa ditunda .


Tiada ulasan: